Jarek
Go
|
Ja wlasnie wciagnalem sobie salatke, ktora wczoraj zrobilem. 8 jaj gotowanych, 2 sloiki cebulki srebrzystej, 100g sera zoltego startego na tartce, papryka surowa w kostke, mala puszka fasoli czerwonej, 100g szynki w kostke. Wszystko zalane majonezem ze smietana. Pyszne BTW - nie mam bladego pojecia Majonez jest dobry, fasola z puchy też ,a i sałatka super ,tak trzymaj ,podziwiam Cię będę śledził dalsze twoje wzmagania się z ŻO dzięki że jesteś na tym forum ,bardzo mi pomagasz .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jarek, nie fanatycz tylko lec Ziebe podgladac, moze baraszkuje z jakas dzierlatka, lec szybko sprawdz i donies niezwlocznie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kiedyś też lekarz i pielęgniarki poszli siedzieć za wstrzykiwanie wody zamiast leków. ale oni poszli siedzieć za to, że leczyli i wyleczyli. Tylko, że niezgodnie z procedurą. Zięba mówi, że woda leczy, więc może wiedzieli co robią ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Schabowy w panierce, moze byc? Pochwalisz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Nie klam, jak pisalem, ze boczek dostalem to nie pochwaliles
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Z fasolka i majonezem jest pyszny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
fasolka po bretońsku z kartoflami obowiązkowo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z fasolka i majonezem jest pyszny Nawet nie wiesz o co mi chodzi .Jesteś daleko od ŻO ale blisko Zięby .Jak będziesz chciał wiedzieć jak się boczek je ,to Ci napisze ok
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś też lekarz i pielęgniarki poszli siedzieć za wstrzykiwanie wody zamiast leków. ale oni poszli siedzieć za to, że leczyli i wyleczyli. Tylko, że niezgodnie z procedurą. Zięba mówi, że woda leczy, więc może wiedzieli co robią ? Ja właśnie o tym. Za pestki też karzą, bo to niezgodne ze współczesną wiedzą medyczną. W takim razie homeopatia też powinna być zakazana, a apteki pełne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale coś muszą ludziska jeść w końcu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z fasolka i majonezem jest pyszny Nawet nie wiesz o co mi chodzi .Jesteś daleko od ŻO ale blisko Zięby .Jak będziesz chciał wiedzieć jak się boczek je ,to Ci napisze ok A ty Jarek masz w ogole pojecie o zaleceniach Zieby?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Z fasolka i majonezem jest pyszny Nawet nie wiesz o co mi chodzi .Jesteś daleko od ŻO ale blisko Zięby .Jak będziesz chciał wiedzieć jak się boczek je ,to Ci napisze ok A ty Jarek masz w ogole pojecie o zaleceniach Zieby? Oczywiście że nie , ale też jestem zainteresowany pożyczeniem książki Zięby, bo jest za droga ,w porównaniu do , np Tłuste Zycie . Masz może ? to podeślij ,podać adres teraz ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co tutaj za uczucia się rodzą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Co tutaj za uczucia się rodzą... No
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
rańsze: deska serów, chleb z jajek i masła, masło z Kopenhagi. Pasztet z borówką brusznicą (kupiłem polskiego przedsiębiorcy po 4 zł, taniej niż u zagr. okupanta ) Kawa z setką tłuszczu mlecznego alergizującego niektórych. Tenże tort z ananasem.
na obiad rozmrożę gołąbki mięsne ( mielony boczek, garstka kaszy gryczanej białej) w sosie pomidorowo-pieczarkowym, na gęsim tłuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
|