renia
|
Pysznie wyglądają, ale specjalnie nie będę szukać. "Mam" fajny sklepik z wyrobami mięsnymi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj mam boczek z żółtym serem i małymi pomidorkami. Wiem, bo nic jadalnego nie ma w lodówce, prócz tego. Ale jeszcze nie zgłodniałem po treningu, chyba za mocno sobie akumulatorki naładowałem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Żółtka ma maśle w woku obok kaszanki na słonince z czerwoną cebulą. Jeden chlebek (jajowy) z serem podpuszczkowym i masłem, a drugi z wątrobianką ( kupiłem, aby sprawdzić czyj lepszy pasztet... oczywiście nasz wyrób lepszy, mimo że ten też niezły). Buraczki na ciepło ze skwarami. Śmietanka z mocną kawą. Czekolada z orzechami. Baja bongo
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U mnie jest dokładnie tak samo i nie narzekam, jak podają...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie, po co zmieniać jak woda cały czas ciepła.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie i lepiej tego nie psuć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też w garach babrać nie lubię ,dlatego tradycja jest tak ważna dla mnie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś jakoś głoda miałem. Trza podbić cukier, bo za mały ! 6 żółtek, słoniny nasmażyłem tyle że żółtek nie mogłem znaleźć . Do tego chleb ( jajkowy) , masło i wątrobianka. Ogórek kisz ,buraczki. śmietanka z kawą. Czekolada z migdałami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy grubiej chleb smalcem smaruje?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i zagryza tłustą golonką
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znaczy grubiej chleb smalcem smaruje? Otóż to... ale zamiast chleba je gofry...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy grubiej chleb smalcem smaruje? Otóż to... ale zamiast chleba je gofry... Cóż, oby jej nie przeszło zaangażowanie. I żeby nie opychała się słodyczami na kolację...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mój problem... Mówiła, że najbardziej jej będzie żal winogron, które uwielbia...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie mój problem... Mówiła, że najbardziej jej będzie żal winogron, które uwielbia... Do zbioru krajowych daleko, apetyt może się ulotnić
|
|
|
|
|
|
|
|