renia
|
Ale ciepłe posiłki są wskazane. A przebywanie w zbyt ciepłych pomieszczeniach mnie jest wskazane...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A my dzisiaj mamy żurek, na wywarze mięsno-kostnym, z białą kiełbasą (dlatego żeby kiełbasa się nie zmarnowała, bo już chyba ze 3 miesiące leży w zamrażalniku)...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja zjadłem zupę na gęsinie paprykową. A na drugie mam z kartoflami gulasz ze słoniny extra. Też paprykowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kartofel to teraz modne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja nie napisze co jadłem dziś , bo to już taka monotonia, prawie fanatyzm
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
wiemy, wiemy K2MK7 z D3 i C
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Przy wódce jednak stado może określić i mianować głosem przewodnim.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przy wódce jednak stado może określić i mianować głosem przewodnim. Ale Zyon był po żółtkach
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po dzwonkowaniu wcześniej zgłodniałem, to zjadłem sobie serdelki cielęce, doskonale zbilansowane, soja, skrobia i syrop glukozowo fruktozowy. Do tego masło, majonez i ogórek kiszony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
z 15-20 deka słoniny extra lekko przywędzonej, pachnącej, 10 żółtek , 1 kartofel duży, cebulka niewielka. Usmażone - nie mieszane lecz lekko wstrząśnięte na patelni. Obficie posypałem natką. Salceson biały z kminkiem kosmicznie smaczny, z musztardą kielecką ze Społem robił dziś za chleb. zjedli my to z Zosią ze smakiem. Tradycyjnie na deser śmietanka z kawą. I trochę rodzynków(ek).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to skombinujemy, tradycja narodowa - święta rzecz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Mi" taki system nie pasuje, wolę kupować w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
|
|
|