Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
plaster pasztetu swojego z wątroby wołowej i podg. Do tego masełko. O żurawinie nie wspomnę. Plaster sera żółt do towarzystwa. Do śmietanki z kawą podane w pucharku krem z bitej z żółtkami, a na spodzie jagody. Posypałem se jeszcze rodzynkami i czoko. Objętościowo niewiele, ale koncentrat ultra. Sytość uzyskana małą łyżeczką.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja wczoraj dodałam dżem żurawinowy do kapusty czerwonej zasmażanej. Do tego gąska pieczona w piekarniku. Dzieci gęsi nie jedzą, to dostały polędwiczki duszone w śmietanie z porą. Full wypas mieliśmy... Dzisiaj będzie skromniej - tradycyjny niedzielny kotlet i kartofelki odgotowane zasmażane. Ale mnie na obiedzie nie będzie. Wątek dotyczy śniadania, ale co ja mam pisać? Codziennie to samo...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Można napisać raz A potem tylko że "to samo"
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Albo i każdego dnia pisać jak jest, bo czemu nie?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Renia, a skąd masz gąskę? bo widzę, że w sklepach te owsiane już się pokończyły. I w zamrażarce też już nie mam. Do listopada trza znowu czekać
My dziś też skromnie, gulasz wieprzowy (ze słoniny extra), kartofle albo placki ziemniaczane i buraczki ze skwarkami. Codziennie to samo.. groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, a skąd masz gąskę? Z marketu naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia, a skąd masz gąskę? bo widzę, że w sklepach te owsiane już się pokończyły. I w zamrażarce też już nie mam. Do listopada trza znowu czekać
My dziś też skromnie, gulasz wieprzowy (ze słoniny extra), kartofle albo placki ziemniaczane i buraczki ze skwarkami. Codziennie to samo.. groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum To przeczytaj raz jeszcze ,a jak będziesz wiedział to napisz uzasadnij i podziel się wiedzą ok .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum To przeczytaj raz jeszcze ,a jak będziesz wiedział to napisz uzasadnij i podziel się wiedzą ok . Ani mi się śni. Drugi raz sobie nie zaśmiecę głowy. To czytałem głównie w wiadomościach użytkownika przedstawiającego się jako lekarka. Z certyfikatem lekarza optymalnego od Doktora! Jak chcesz to se poczytaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My dziś też skromnie, gulasz wieprzowy (ze słoniny extra), kartofle albo placki ziemniaczane i buraczki ze skwarkami. Codziennie to samo.. groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum Chyba z 2 miesiące temu kupiona na targowisku. Zamrożona była w częściach. Teraz była porcja z piersią i udami. Te drobiazgi miałam wykorzystane do zupy brukwiowej... Tej jesieni mieliśmy w sumie 2 gęsi kupione, a tak najczęściej to była raz w roku kupowana. Ze sklepu to czasami tylko wątróbkę gęsią kupowałam (mrożoną), albo skrzydełka do zupy. Całych gęsi ze sklepu nie kupujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum To przeczytaj raz jeszcze ,a jak będziesz wiedział to napisz uzasadnij i podziel się wiedzą ok . Ani mi się śni. Drugi raz sobie nie zaśmiecę głowy. To czytałem głównie w wiadomościach użytkownika przedstawiającego się jako lekarka. Z certyfikatem lekarza optymalnego od Doktora! Jak chcesz to se poczytaj. Podważasz wiedzę lekarki... Narażasz się vvv...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
groźnie dla szlaków metabolicznych ? coś tak czytałem na forum To przeczytaj raz jeszcze ,a jak będziesz wiedział to napisz uzasadnij i podziel się wiedzą ok . Ani mi się śni. Drugi raz sobie nie zaśmiecę głowy. To czytałem głównie w wiadomościach użytkownika przedstawiającego się jako lekarka. Z certyfikatem lekarza optymalnego od Doktora! Jak chcesz to se poczytaj. To proste, jezeli sie je w kolko to samo to szlaki metaboliczne ulegaja przeszlifowaniu, czyli pracuja zbyt sprawinie i wydajnie przez co sa patologiczne, chore i rakogenne. Szlaki trzeba zmieniac co chwile zeby organizm mial co robic nadaremno i wtedy jest zdrowo, bo roznorodnie. Wysjasnie w skrocie: szlaki metaboliczne sa jak zawiasy w drzwiach, jezeli sa ciagle uzywane tak samo, to wtedy pracuja sprawnie i cicho, co jest szkodliwe, bo zawiasy powinny skrzypiec i rdzewiec. Jezeli drzwi pracuja cicho a zawiasy sa naoliwione to trza w nie nasypac piachu albo zalozyc inne drzwi, wtedy jest super i w sam raz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, co miesiac z fibonotesem na konsultacje czy fibowyliczenia dobre i czy dobre fibookresy fiboobserwacji. Za kazda wizyte fibopisiont zloty sie nalezy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|