Teresa Stachurska
Go
|
Albo i każdego dnia pisać jak jest, bo czemu nie? Tak to tylko Max Kolonko może... Każdy może Bo czemu nie? Jak wypadł biszkopt ze śmietanką? Kawiarnia szykowała?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To by trzeba było "góry" się pytać. My już nawet oddziałem nie jesteśmy... My się spotykamy na stopie towarzyskiej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jesteście, jesteście, bo tam tylko przyjmują, a nikogo nie wykreślają - tak mi przewodniczący Suchowiecki powiedział...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Jo".
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Narzędź" jest tylko jeden - chleb ze smalcem...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jeśli nie wykreślają to i po śmierci pewnie analogicznie. Martwe dusze czy jakoś tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Życie wieczne gwarantowane nie może być straszne
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
żółtka na słonince extra, przydymionej, cebulka. Masło do smaku. Ser ze Sridla okupanta, niesmaczny ( maasdamer czy jakoś tak). Kawa ze śmietanka. I deser jagody z bitą z wiórkami czoko i rodzynek parę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żółtkownica na maśle ze szczypiorkiem z doniczki... Do tego 2 cm swojskiej kiełbasy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gulasz mięsny wieprzowy (słoninka extra) z gęsta kwaśną śmietaną. I do tego boskie placki ziemniaczane na smalczyku, 3 ostatnie zjadłem na słodko, jako deser. Łyżeczka buraczków, ogórek z beczki. Kolacji nie będzie, bo Zosia nie ubiła śmietanki do galaretki jagodowej. Post. Tanio jest smacznie. Smacznie, bo tanio. Tanio bo nikt nie chce tego jeść. ( taki ciąg przyczynowo- skutkowy )
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dobrze, a gleba skąd, bo to najwięcej mikroelementów ma gleba przy autostradach, hutach itp. ...
|
|
|
|
|
|
|
|