Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kupiłem sobie do pasztetu z masłem małą papryczkę chili, wielkości dużego palca i ledwie ją zjadłem. Ale zagzajer!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja to samo co wczoraj...aby przetrzeć stare szlaki...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
papryczkę chili jeden śrutuje amigdalinę, drugi kapsaicynę
A ja kazeinę . Chleb z jajek i masła z masłem i serem tylżyckim podpuszczkowym. Ogórek z beczki. Śmietanka bita z galaretką swoją owocową do kawy ze śmietanką.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj jajecznica (3 żółtka 1 białko) na maśle bez soli...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bez soli? DD sie naczytalas?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
coś tam kiedyś czytałem, że nie jada się psiankowatych z dyniowatymi, bo coś tam witaminę C blokuje.
na święto pączka, będę miał galaretkę agrestową z jeżynami, i krem z bitej i żółtek. A tymczasem zjadłem gofra z masłem i pasztetem swoim i żurawiną. A drugiego z masłem, twarożkiem (Piątnica śmietankowy 22% T, 6% B - naturales do smarowania) nawet smaczny i pokruszonym żółtkiem, i ogórasek z beczki, I natka. Kawa, śmietanka, czoko.
czekam, Renia, na foto pędów sosny . A masło to dopiero dołożysz na talerz ? ja też wolę mniej stopione.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
coś tam kiedyś czytałem, że nie jada się psiankowatych z dyniowatymi, bo coś tam witaminę C blokuje.
na święto pączka, będę miał galaretkę agrestową z jeżynami, i krem z bitej i żółtek. A tymczasem zjadłem gofra z masłem i pasztetem swoim i żurawiną. A drugiego z masłem, twarożkiem (Piątnica śmietankowy 22% T, 6% B - naturales do smarowania) nawet smaczny i pokruszonym żółtkiem, i ogórasek z beczki, I natka. Kawa, śmietanka, czoko.
czekam, Renia, na foto pędów sosny . A masło to dopiero dołożysz na talerz ? ja też wolę mniej stopione. Co Ty się uwziąłeś na te pędy sosny dla mnie? Najpierw wypróbuj, a wtedy polecaj... Masło jest w jajecznicy, śmietanka była do kawy i na rano mi starczy. Ja na basen nie chodzę... I tak dziennie zjadam teraz około 140 g tłuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja też nie jem pomidorów. Keczup do frytek wystarczy. Ze szklanej butli. Może latem zjem parę malinówek. Pędy sosny na bank zobaczysz u mnie, jak tylko wyrosną . Na razie brak młodych.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ja też nie jem pomidorów. Keczup do frytek wystarczy. Ze szklanej butli. Może latem zjem parę malinówek.
Ja już coś kombinuję, żeby mieć swoją szklarnię, albo "folię" z pomidorami, ale kto by przy tym pracował...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
coś tam kiedyś czytałem, że nie jada się psiankowatych z dyniowatymi, bo coś tam witaminę C blokuje. No wiadomo, do tego nie wolno ogorka z pomidorem bo tez sie blokuja. No i wiadomo, ze trzeba wszystko wrzucac do garnka po kolei: ziemia, ogien, woda, drewno, metal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Wychodzi na to, że im łatwiej byłoby w żyłę dać.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ziemia, ogien, woda, drewno, metal. albo kolorami : zielone, żółte, pomarańczowe, czerwone Już sama nie wiem czy poważnie o tych pędach piszesz... a dlaczego nie. Mam swoje sosny więc spróbuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super syrop naturalny ponoć wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Co Ty się uwziąłeś na te pędy sosny dla mnie? Praktycznie to wczoraj W LDLu były kiwi po 0.49PLN za sztukę. Zrobiłem slalom miedzy pączkami (nie sosny) i łaps dwa kiwi.
|
|
|
|
|
|
|
|