Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3168458 razy)
|
renia
|
Dzisiaj jest środa popielcowa, to trzeba sobie popiołu na głowę nasypać i pościć...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Doktor nie kazał jeść pożywienia o dużej zawartości popiołów! I pościć też.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo wczoraj czytałem trzeci raz '' Jak nie chorować '' . I zapamiętałem. Za każdym razem coś nowego się przypomni, wczoraj - popioły . Zdolność do analizy naszego Doktora jest powalająca . Za każdym razem jestem pod wrażeniem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja czytam, po kilku latach, "Dietę Optymalną" i też jestem zachwycona i sporo "nowości" odkrywam. Przez pisanie na Forum, czytanie "tutaj i tam", słuchanie różnych "modyfikacji" uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
II raz dziś WiO. Frytki na łoju, keczup ze szkła, pasztet swój zamiast mięsa, kapusta kiszona lub ogórek kisz. natka. uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy. Dlatego nie chcę koledze pożyczyć DDP książkę, bo boję się że mu zaszkodzę . A on myśli że mu żałuję, a ja chcę dla niego jak najlepiej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja sie cholera nie moge pozbyc tych ksiazek, nikt nie chce nawet za darmo, chyba wystawie na allegro za symboliczna zete. Na DD dalem ogloszenie, ze sie pozbede obu tanio i cisza...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
daj komuś kogo nie lubisz . Może śmietanę gratis Ci podaruje w podzięce (odwdzięce) i tak mu nie będzie potrzebna . Ja miałbym wyrzuty . A kogo nie lubię - to i tak nie zrozumie. Wolę akwizytorów na niego napuścić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
II raz dziś WiO. Frytki na łoju, keczup ze szkła, pasztet swój zamiast mięsa, kapusta kiszona lub ogórek kisz. natka. uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy. Dlatego nie chcę koledze pożyczyć DDP książkę, bo boję się że mu zaszkodzę . A on myśli że mu żałuję, a ja chcę dla niego jak najlepiej Ja bym pożyczyła. Niech sam oceni... Chociaż osobom, które dopiero zaczynają "przygodę z DO", to robi w głowie miszmasz... Moja jedna znajoma (notabene pani doktor pedagog) też niby przeszła na DO, zakupiła sobie książkę "Dieta Optymalna. Co powinniśmy jeść, a czego powinniśmy unikać", bo tak ją wujek Google nakierował, a teraz to już chodzi po "zwykłych" dietetyczkach, które jej dobierają dietę indywidualną (bo każdy jest inny ). Porażka. Ona dalej narzeka na problemy gastryczne i zaparcia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja czytam, po kilku latach, "Dietę Optymalną" i też jestem zachwycona i sporo "nowości" odkrywam. Przez pisanie na Forum, czytanie "tutaj i tam", słuchanie różnych "modyfikacji" uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy... To jest zaleta dobrze napisanych i nawalonych wiedzą, jak tłusty pasztet rodzynkami, książek. Prócz tych o DO mam kilka takich ulubionych, do których chętnie wracam i zawsze coś wpadnie, widziane z innej perspektywy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja bym pożyczyła. Niech sam oceni... Chociaż osobom, które dopiero zaczynają "przygodę z DO", to robi w głowie miszmasz... po analizie tego co tu się działo na forum wówczas, to mam wątpliwości
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja czytam, po kilku latach, "Dietę Optymalną" i też jestem zachwycona i sporo "nowości" odkrywam. Przez pisanie na Forum, czytanie "tutaj i tam", słuchanie różnych "modyfikacji" uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy... To jest zaleta dobrze napisanych i nawalonych wiedzą, jak tłusty pasztet rodzynkami, książek. Prócz tych o DO mam kilka takich ulubionych, do których chętnie wracam i zawsze coś wpadnie, widziane z innej perspektywy. Ja w styczniu przelecialem tak z marszu wszystkie 4 w kolejnosci chronologicznej. Z tym, ze Tluste Zycie i Jak nie chorowac czytalem w zasadzie jednoczesnie, czyli jedna w domu a druga w pracy......i to byla bomba Polecam sprobowac. A tak nawiasem, przy kolejnym czytaniu zwraca sie uwage na coraz wiecej szczegolow i czasami sie nawet czlowiek dziwi jak mu to wczesniej umknelo. Dlatego lubie czytac ksiazki po kilka razy a Pana Samochodzika to lubie czytac nawet kilkadziesiat razy Przyznam, ze najbadziej mnie interesi w ksiazkach Doktora pozornie ukryty watek paleoastro Bo, ze Doktor nie wierzy w Darwina i wspolnego przodka to wiadomo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
A mnie interesuje to, na czym Doktor zna się najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja czytam, po kilku latach, "Dietę Optymalną" i też jestem zachwycona i sporo "nowości" odkrywam. Przez pisanie na Forum, czytanie "tutaj i tam", słuchanie różnych "modyfikacji" uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy... To jest zaleta dobrze napisanych i nawalonych wiedzą, jak tłusty pasztet rodzynkami, książek. Prócz tych o DO mam kilka takich ulubionych, do których chętnie wracam i zawsze coś wpadnie, widziane z innej perspektywy. Ja w styczniu przelecialem tak z marszu wszystkie 4 w kolejnosci chronologicznej. Z tym, ze Tluste Zycie i Jak nie chorowac czytalem w zasadzie jednoczesnie, czyli jedna w domu a druga w pracy......i to byla bomba Polecam sprobowac. A tak nawiasem, przy kolejnym czytaniu zwraca sie uwage na coraz wiecej szczegolow i czasami sie nawet czlowiek dziwi jak mu to wczesniej umknelo. Dlatego lubie czytac ksiazki po kilka razy a Pana Samochodzika to lubie czytac nawet kilkadziesiat razy Przyznam, ze najbadziej mnie interesi w ksiazkach Doktora pozornie ukryty watek paleoastro Bo, ze Doktor nie wierzy w Darwina i wspolnego przodka to wiadomo Masz szczególne predyspozycje odkrywcze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ja czytam, po kilku latach, "Dietę Optymalną" i też jestem zachwycona i sporo "nowości" odkrywam. Przez pisanie na Forum, czytanie "tutaj i tam", słuchanie różnych "modyfikacji" uciekło mi sporo podstawowej Wiedzy... To jest zaleta dobrze napisanych i nawalonych wiedzą, jak tłusty pasztet rodzynkami, książek. Prócz tych o DO mam kilka takich ulubionych, do których chętnie wracam i zawsze coś wpadnie, widziane z innej perspektywy. Ja w styczniu przelecialem tak z marszu wszystkie 4 w kolejnosci chronologicznej. Z tym, ze Tluste Zycie i Jak nie chorowac czytalem w zasadzie jednoczesnie, czyli jedna w domu a druga w pracy......i to byla bomba Polecam sprobowac. A tak nawiasem, przy kolejnym czytaniu zwraca sie uwage na coraz wiecej szczegolow i czasami sie nawet czlowiek dziwi jak mu to wczesniej umknelo. Dlatego lubie czytac ksiazki po kilka razy a Pana Samochodzika to lubie czytac nawet kilkadziesiat razy Przyznam, ze najbadziej mnie interesi w ksiazkach Doktora pozornie ukryty watek paleoastro Bo, ze Doktor nie wierzy w Darwina i wspolnego przodka to wiadomo Masz szczególne predyspozycje odkrywcze E, no to nie jestem taki calkiem zly Najbardziej ciekawi mnie literatura, na ktorej Doktor sie oparl.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
zolty, ale wieczorem zrobie z twarogiem i skorkami pomaranczy
Ok zrobilem taki instant sernik a'la gavro, tylko wrzucilem do niego po lyzce skorek pomaranczy i cytryny, dalo fajnego smaka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|