Gavroche
|
Bardzo dobra odpowiedź!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
brokuł na skwarkach, z 4 żółtka, masło. Deser z bitej śmietany do kawki. Ja 3 żółtka sadzone na maśle, szczypiorek, pół pomidora i dwa plastry sera... B=18 T=47 W=3 Oprócz tego z rana śmietanka do kawy, a teraz 3 morele suszone i kawa czarna - administratorska.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
czy to taka zagadka - dwie kulki, armatka?
To taka zmyłka aby co poniektórzy krzywdy sobie nie zrobili i nie zawracali sobie głowy ŻO. Doktor o wszystkich pomyślał.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to taka paralela zwieracza dolnego przełyku . Że więcej już nie wejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ważne żeby wychodziło...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U nas bigos, pyszny, ze swojskim boczkiem, łopatką, skórkami wieprzowymi i własnoręcznie zbieranymi grzybami: wczoraj, dziś i jutro. No chyba, że jeszcze nie dojemy to na poniedziałek zostanie
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A ja wypiłam szklankę słodkiej śmietanki wiejskiej z odrobiną mleka. Filiżankę rosołu z kości szpikowej i łaty wołowej, z odrobiną tłustego mięsa z rosołu. Nic więcej dzisiaj mi się nie chciało. Doczytałam się, że się rozmnażacie. Renia wiedzie rej. Ja też w marcu powinnam zostać babą jagą Syn się postarał o wnuka dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja jestem po jajecznicy na boczku ze szczypiorkiem (wersja niedzielna "na bogato" )
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można i tak to nazwać... będę miała dwójkę wnuków, albo parkę: wnuczka i wnuczkę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doczytałam się, że się rozmnażacie. Renia wiedzie rej...
Z tym "rejem" to jest poważna sprawa. Nawet plastry nie pomagają...
|
|
|
|
|
|
|
|