Gavroche
|
Podstawa to sprawny interes, bo bez tego to ni... I w tym przypadku to nie prawda, że druga połowa ludzkości się bez tego obywa...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Salceson w grubych plastrach, z 25deka. Żółty ser w cienkich plastrach, z 50gram Śmietanka słodka bez plastra, z 200mililitrów. Szlag trafił szlaki czy jeszcze nie? Ja tam nie wiem, łatwo się gubię Jedyna nadzieja w Adasiu. Ewa, co u Ciebie, zdrowaś? Zdrowaś tak jak 20 lat temu. To co się mnie chwyciło wtedy, teraz wyłazi, kiedy zaniedbam sprawy. Dwa lata popracowałam w złych warunkach, to tarczyca sobie o mnie przypomniała. Nie chcę się z tym pogodzić, nie chcę brać hormonów, to mnie straszą matołectwem. Trochę jestem w potrzasku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U dorosłych też jest możliwy kretynizm? Nad morze jedź czy coś... Biedna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
... nie ma co liczyć na 500+ szkoda! taki dobry afrodyzjak nie wypalił
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
U dorosłych też jest możliwy kretynizm? Nad morze jedź czy coś... Biedna. można się cofnąć w rozwoju, ale nie stajesz się przez to młodszy
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja mam katar od 16 godzin,
A ja pochrząkuję. Leszczyny zaczęły ostro pylić a o tym nie pomyślałem. Mam za oknem leszczynę czerwonolistną. Ale żeby tak przez szybę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja pochrząkuję. Leszczyny zaczęły ostro pylić a o tym nie pomyślałem. Mam za oknem leszczynę czerwonolistną. Ale żeby tak przez szybę? Pyłek podstępny jest nawet bez 500+...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skaczę po wątkach, a we wszystkich to samo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo tu sami miłośnicy "dobrej zmiany"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I kartofli, bo frytki już mi się znudziły.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A ja pochrząkuję. Leszczyny zaczęły ostro pylić a o tym nie pomyślałem. Mam za oknem leszczynę czerwonolistną. Ale żeby tak przez szybę? Pyłek podstępny jest nawet bez 500+... no i wiatropylność jednak istnieje, Gavroche Na razie wiatr zabłądził do nosa
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Chciałabym w końcu babcią zostać, ale jak widzę to moje dziewczyny się nie garną by pomagać krajowi w przyroście naturalnym. Nawet te 500 zł nie jest w stanie ich skusić
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja pochrząkuję. Leszczyny zaczęły ostro pylić a o tym nie pomyślałem. Mam za oknem leszczynę czerwonolistną. Ale żeby tak przez szybę? Pyłek podstępny jest nawet bez 500+... no i wiatropylność jednak istnieje, Gavroche Na razie wiatr zabłądził do nosa Nie zawsze padnie na żyzną glebę. Tak to jest z tymi otworami fizjologicznymi, nadprodukcja śluzu i pooooszło z kichem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałabym w końcu babcią zostać, ale jak widzę to moje dziewczyny się nie garną by pomagać krajowi w przyroście naturalnym. Nawet te 500 zł nie jest w stanie ich skusić A można wiedzieć w jakim wieku one są (wiem, wiem, wszyscy jesteśmy w XXI )
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Chciałabym w końcu babcią zostać, ale jak widzę to moje dziewczyny się nie garną by pomagać krajowi w przyroście naturalnym. Nawet te 500 zł nie jest w stanie ich skusić A można wiedzieć w jakim wieku one są (wiem, wiem, wszyscy jesteśmy w XXI ) Jedna 23, druga 19 Z tym, że starsza była przy porodzie swojej przyjaciółki i tak się przeraziła, że powiedziała, że w życiu rodziła nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
|