Diogenes z Synopy
Go
|
co Wy gadata? 150 gr tłuszczu mam dziennie w postaci śmietanki w formie dodatków do kawy (jednorazowo przynajmniej 100 gr) i deserów i sosów. To mam te 150 gr tłuszczu nie wliczać do bilansu ?
4 żółtka na skwarkach. Jedna ,,kanapka z masłem '' z jałowcową od prywaciarza i połówka z boczkiem dębowym. Wyroby mi te nie smakują. Szkoda piniędzy. Z WiO , n atka, ogórek kiszony, kap kisz, do kawy ze śmiet. rodzynki parzone.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To zalezy do jakich bilansow, czy dziennych czy kwartalnych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
A fun to zdrowie - Z czego się cieszą pilarze? - ? - Jak im wyjdzie klocek o zabawnym kształcie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
co Wy gadata? 150 gr tłuszczu mam dziennie w postaci śmietanki W sumie gdyby tak do Atkinsa dziennie żłopnąć z kawą 500ml śmietanki 30% to co by wyszło?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Kwestii bilansow tygodniowych, kwartalnych, dekadowych itp zwoccie sie do Adama po werdykt, on ma to obcykane. Moze sie okazac Renia, ze teraz w ramach dobilansowania bedziesz musiala jesc przez miesiac smietanke zeby zdazyc przed koncem kwartalu Ciekawe gdzie te sprawozdania kwartalne trzeba wysyłać? Do centrum rozliczeniowo-ksiegowego w kwaterze glownej DDP Musisz wypelnic druk Fibo-PIT i tam podliczyc bilanse a potem dosrutowac brakujacego skladnika zeby kwartal proporcjumem zamknac Więcej biurokracji niż w OSO... Tylko, że w OSO nie wszyscy muszą jej przestrzegać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
co Wy gadata? 150 gr tłuszczu mam dziennie w postaci śmietanki w formie dodatków do kawy (jednorazowo przynajmniej 100 gr) i deserów i sosów. To mam te 150 gr tłuszczu nie wliczać do bilansu ?
4 żółtka na skwarkach. Jedna ,,kanapka z masłem '' z jałowcową od prywaciarza i połówka z boczkiem dębowym. Wyroby mi te nie smakują. Szkoda piniędzy. Z WiO , n atka, ogórek kiszony, kap kisz, do kawy ze śmiet. rodzynki parzone.Bilansem się żywisz?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W sumie gdyby tak do Atkinsa dziennie żłopnąć z kawą 500ml śmietanki 30% to co by wyszło? że on na to nie wpadł Bilansem się żywisz? nie, proporcjami. - ale apetyt nieraz zawodzi. Głód jako zjawisko nie występuje z dużą częstotliwością.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Omlet: jajko i trzy małe żołtka, masła nie żałując, łyżka wiśni i cynamon. Do tego kawa z masłem.
Ja na początku mojej "przygody" z DO codziennie jadłam omlet z 4 żółtek i jednego białka, na maśle i z łyżeczką dżemu. To było jedyne danie, którego BTW znałam na pamięć... a kawa ze śmietanką przed śniadaniem. A to mam podobnie.. Śniadanie jem prawie zawsze identyczne i nie martwię się BTW. Obiad czasami muszę obliczyć, ale przeważnie kawałek mięsa i warzywa, więc kombinacji nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko co do tysięcznej części po przecinku. Twój terrmometr zaokienny ze swoją dokladnością się chowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Testy jeszcze do zrobienia, ale teraz są ferie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
rano zjadłem żółtkownicę z kartoflem na maśle. Smak jej nieco został zepsuty przez kiełbasę jałowcową, której wkroiłem parę plasterków. Ogórek kiszony, natka. Na obiad również będzie ogórek w postaci zmielonej. Ogórkowa na kościach, ze śmietaną ukwaszoną. Kości powinny być mieszane - woł - wieprz. Niestety z woła nie miałem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj na obiad mieliśmy kotlety mielone zapiekane w piekarniku z kapustą zasmażaną (najpierw kotleciki usmażone na patelni, a kapusta zasmażana w garnku - z dodatkiem rodzynek). Naprawdę dobre notowania u nas to danie miało.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
u nas też będę miał podczas oglądania reżymowej Panoramy rodzynki. do tego bita śmietanka i kogel na parze. I można oglądać pozytywne wiadomości . Wszystko przygotowane ku uciesze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
właśnie to samo chciałem napisać. Patrzę - a Reniu już napisała. Zgendżerowałem już się zupełnie, do cna. Celowo nie jadłem jakiegoś hallo obiadu . Aby wieczorkiem przyucztować. Niestety samo przyszło. Wolę pucharek śmietanki z żółtkiem i rodzynkiem, aniżeli soczystą karkówkę na tłusto. wiem, że to takie niemęskie. . Nie będzie ze mnie macho na siłę
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
|