|
Jarek
Go
|
Oby nie doznali ,bo już widzę kolejki za jajcami
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chleb a co mu tam, on zdrowy jest to może
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Tak jak do tej pory,wszystko,byle było dużo i tanio. Cóż,selekcja musi być
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co mnie Kowalski . Niech każdy korzysta z życia tak jak chce ,wolność i demokracja jest
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak jak do tej pory,wszystko,byle było dużo i tanio. Cóż,selekcja musi być Już też się z tym pogodziłam... prawie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co mnie Kowalski . Niech każdy korzysta z życia tak jak chce ,wolność i demokracja jest Tylko wygodniej jest wg paragrafów żyć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Paragraf święta rzecz!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja skromniutkie śniadanko, bo trenindżek leciutki: -3 plasterki sera żółtego -3 plasterki szynki -3 plasterki salami Do każdego plasterka słupek masła, tak ze 150g w sumie. I Michałek Biały na deser.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzy po trzy! Znaczy: za tatusia, za mamusię i za...?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Janka z Czterech Pancernych!
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziś zamarzył mi się omlet glutenowy. podgrzałem na smalcu skwarkowym z cebulką kaszkę jaglaną ugotowaną wczoraj do gulaszu. Wrzuciłem na to z 10 żółtek, doprawiłem, zabełtałem i przewróciłem na drugą mańkę i plastry masła położyłem na rozgrzaną potrawę. Wahanie podczas konsumpcji sprowadziło się do tego czy podać na słodko czy gorzko Wygrała druga opcja , posypałem serem startym i natką, ogórka pokroiłem kiszonego. Żebym był jakiś fanem kaszy, to nie powiedziałbym , ale można zjeść ze smakiem. Na deser Optymalne Cappuccino ( śmietanka z mocną kawą).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja jestem jeszcze bez śniadania, ponieważ sprawa została postawiona jasno - same jajca ze sklepu się nie przyniosą i trzeba iść.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|