|
Blackend
|
Najbardziej wolą ŻrO, ale udają, że nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A ja trzeci raz dziś żółtka. Takie smaczne były, że zjadłem 2 pucharki .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
...albo sr... miał. niemożliwe, po żółtkach. Nawet, gdy są lejące i je zjadam z UHT w dużej ilości, nie mam. Układ pokarmowy chyba przywykł Kamerę tam załóż... Ale, gdy będzie taki empatyczny jak ja , to z powodu uchronienia mnie przed następstwami jedzenia żółtek po prostu mi odmówi barteru. Ja tak postąpiłem z jednym gościem, nie dałem mu białek bo uważałem to za nieetyczne zachowanie . On chciał je ze względu na skąpstwo. Wylałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Samą albuminę (to białe z jajka na twardo) żadne zwierzę chętnie nie zjada, ale zbełtaną z tłuszczem, czy posłodzoną już tak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W książce "Głód utajony" jest opis eksperymentu na psach, które karmiono wyłącznie białkami jaj. Po kilku tygodniach przestawały to żreć (pewno tłuszcz zapasowy się kończył) i wolały nic nie jeść, aż do smutnego końca...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W książce "Głód utajony" jest opis eksperymentu na psach, które karmiono wyłącznie białkami jaj. Po kilku tygodniach przestawały to żreć (pewno tłuszcz zapasowy się kończył) i wolały nic nie jeść, aż do smutnego końca... Niestety ciezko to wytlumaczyc niektorym, zwlaszcza jak sie zjawi jakis adept pakerniany z "25 letnim stazem" i przekonuje, ze bialka to swietna rzecz, bo sa wzorcem i sa super przyswajalne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bo jak dowalisz wungla i jeszcze chudy twaróg i pierś z brojlera czy rybę, to nie jest tak źle, faktycznie. Nawet Doktor o tym pisał, ale gdzie to nie podam...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A ja trzeci raz dziś żółtka. Takie smaczne były, że zjadłem 2 pucharki . W tych pucharkach żółtka "gołe", czy z - no właśnie, z czym? No, że takie smaczne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo jak dowalisz wungla i jeszcze chudy twaróg i pierś z brojlera czy rybę, to nie jest tak źle, faktycznie. Nawet Doktor o tym pisał, ale gdzie to nie podam... Chyba w ksiazce o anabolicznej diecie Piotrkowicza...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To raczej niejaki Charper.
|