Gavroche
|
To taki harakterystyczny bĹÄ
d Piotrkowicza.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Gość
|
Harper to nie "ch..." Â Na okĹadce sÄ
trzy nazwiska, w tym ani jednego Harpera. To dlaczego ta Biohemia jest Harpera?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
To raczej niejaki Charper. MusiaĹo siÄ skrzyĹźowaÄ w synapsach z Charlie Chaplin'em.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To raczej niejaki Charper. Tak podejrzewalem A Piotrkowicz wcale nie robi bledu, bo blad mozna robic majac swiadomosc a on jej nie ma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
To raczej niejaki Charper. Tak podejrzewalem A Piotrkowicz wcale nie robi bledu, bo blad mozna robic majac swiadomosc a on jej nie ma Jest nadzieja, Ĺźe mu siÄ czynnoĹÄ poprawi na DO.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
DziĹ na obiad bÄdÄ
naleĹniki z serem, şóĹtkami i wanilia do tego. To mĂłj dzieĹ rotacji bÄdzie, tak mi siÄ juĹź sera chce!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj kupiĹam boczek, na jutrzejsze "schabowe". A dzisiaj gulasz z Ĺopatki i buraczki zasmaĹźane.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
A ja na Ĺniadanko zjadĹem swĂłj pasztet i ĹźurawinÄ. I 2 şóĹtka na pĂłĹmiÄkko z masĹem i pietruszkÄ
. Ogórek kisz. Optymalne cappuccino i rodzynki.
Na obiad bÄdzie omlet şóĹtkowy z masĹem i groszkiem z puszki. I moĹźe serem. W zanadrzu mam kieĹbaski wiedeĹskie. Wczoraj zjadĹem trochÄ majonezu kieleckiego, chyba siÄ odzwyczaiĹem od nienasyconych rafinowanych tĹuszczy, nie smakowaĹ mi. ZostawiÄ go jednak dla goĹciÂ
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj kupiĹam boczek, na jutrzejsze "schabowe". A dzisiaj gulasz z Ĺopatki i buraczki zasmaĹźane.
Jak schabowe robisz z boczku to z czego robisz jajka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No jak?! BiaĹko z biaĹego sera, a şóĹtko z şóĹtego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To juĹź wiadomo skÄ
d globalne ocipienie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
No tak, a Ĺwiatu przecieĹź potrzebni sÄ
testosteronowi rycerze by sobie robili igrzyska w kolejnych krajach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ĺwiatu? Mania wielkoĹci z pestkowymi jajkami?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
To juĹź wiadomo skÄ
d globalne ocipienie. Ĺwiatu? Mania wielkoĹci z pestkowymi jajkami? Pisze "globalne" a o "Ĺwiecie" nie myĹli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ja nie mam cojones wielkoĹci jÄ
der, mnie wolno.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Te naleĹniki to byĹo niebo w gÄbie, pierwszy raz robiĹam te z K.K. Z serem, podduszone potem na maseĹku, no po prostu nie da siÄ opisaÄ, jakie to byĹo pyszne!!!
|
|
|
|
|
|
|
|