Jarek
Go
|
zaraz ci napisze Może zarazo jedna oprzyj klejnoty na gryfie, poczujesz się lepiej bez źlabdolenia kto co napisze. Tak łatwo nie zrezygnuję z Twojej wspaniałej twórczości literackiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
zaraz ci napisze Może zarazo jedna oprzyj klejnoty na gryfie, poczujesz się lepiej bez źlabdolenia kto co napisze. Tak łatwo nie zrezygnuję z Twojej wspaniałej twórczości literackiej. Gawro my tu dopiero się uczymy twórczości ,ale dobrze że jesteś ,bo można wiele od ciebie brać . Po 30 tyś wpisów będziemy bardziej twórczo nastawieni cierpliwości kolego .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ty może tak, choć nawet cytowanie sprawia Ci trudność, ale trzymam kciuki. Natomiast Adaś jest starym wyjadaczem, starszym ode mnie, doświadczonym i złotoustym, a raczej złotopalcym.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Śniadanie ok. 7.00 Herbata. Trzy placuszki serowo-jajeczne z masłem i serem. Kawa ze śmietanką 36%
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie dzisiaj było śniadanie spóźnione (o 10:30) przez poranne zakupy. 3 żółtka rozbełtane na patelni z masłem. Dwa plasterki sera. Kawa ze śmietanka i 2 morele suszone. Pychota.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj dwa kotlety mielone, trzy żółtka na maśle, łyżka musztardy i łyżka keczupu plus gorąca woda z sokiem cytrynowym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w Afryce głodują...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj na sniadanie wymieszalem 3 rodzaje bialka, teraz czeka mnie fibo-klontwa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A w Afryce głodują... Nie tylko w Afryce. Głód to paskudna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A w Afryce g³oduj±... Nie tylko w Afryce. G³ód to paskudna sprawa. Szczególnie u tych, którzy ważą po 200 kg, a nadal cos by na ząb wrzucili
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A w Afryce g³oduj±... Nie tylko w Afryce. G³ód to paskudna sprawa. Szczególnie u tych, którzy ważą po 200 kg, a nadal cos by na ząb wrzucili To nie głód, tylko spaczony apetyt. "Głód jest wtedy, kiedy jeden człowiek patrzy na drugiego, jak na coś do zjedzenia". Głód upadla i zmienia człowieka w bezrozumne monstrum.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ci po 200kg sa szczegolnie zaglodzeni, ciekawie to ujal Gary Taubes w swojej ksiazce. Otylosc nie jest rowna byciu najedzonym.
W skrocie mowiac, np jezeli idziemy do biblioteki szukajac materialu na jakis temat, to mozemy go w calosci znalezc w jednej ksiazce. Wtedy mamy w niej wszystko czego potrzebujemy, pakujemy ja w kieszen i idziemy leccy i pelni skondensowanej wiedzy w jednej ksiazce. Jezeli jednak interesujaca nas infromacje znajdujemy w roznych fragmentach w 20 ksiazkach to wychodzimy z plecakiem ksiazek, ciezcy i niepewni czy jest to kompletna informacja.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
A w Afryce g³oduj±... Nie tylko w Afryce. G³ód to paskudna sprawa. Szczególnie u tych, którzy ważą po 200 kg, a nadal cos by na ząb wrzucili To nie głód, tylko spaczony apetyt. "Głód jest wtedy, kiedy jeden człowiek patrzy na drugiego, jak na coś do zjedzenia". Głód upadla i zmienia człowieka w bezrozumne monstrum. A pesel już w pamięci ,czy jeszcze musisz odczytywać ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ci po 200kg sa szczegolnie zaglodzeni, ciekawie to ujal Gary Taubes w swojej ksiazce. Otylosc nie jest rowna byciu najedzonym.
W skrocie mowiac, np jezeli idziemy do biblioteki szukajac materialu na jakis temat, to mozemy go w calosci znalezc w jednej ksiazce. Wtedy mamy w niej wszystko czego potrzebujemy, pakujemy ja w kieszen i idziemy leccy i pelni skondensowanej wiedzy w jednej ksiazce. Jezeli jednak interesujaca nas infromacje znajdujemy w roznych fragmentach w 20 ksiazkach to wychodzimy z plecakiem ksiazek, ciezcy i niepewni czy jest to kompletna informacja.
Jasne, otyłość to rodzaj niedożywienia i pokaz umiejętności dla mechanizmów dostosowawczych u ludzi, i niestety, coraz częściej, zwierząt towarzyszących.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Zyon ma rację, o tym pisał też dr Kwaśniewski, człowiek jest glodny bo ma niedobory w diecie, organizm woła o mikroelement, a faszeruje się go pustymi węglowodanami np i efekt jest w postaci tych nadmiarow. Czyli taki człowiek ze zwałami tłuszczu nadal ma jakieś braki i odczuwa głód bo organizm sobie oczu zamydlic nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co to "pesel"? Taka partia rolnikow ,takich wspolczesnych ,analfabetow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A po co mam czytać jakiś "pesel"? Komiksy lubię.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jednego gofra zjadłem z swoim pasztetem i żurawiną, a drugiego z serem żółtym i ogórkiem kisz z natką.
Optymalne cappuccino z czekoladą z orz i rodz. Frytki na łoju z keczupem i coś z białka będzie na obiad.
|
|
|
|
|
|
|
|