Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś jadłam śniadaniową szarlotkę czyli omlet z przecierem jabłkowym (jabłka od sąsiada) A na obiad będzie królik (od szwagra) czyli ogólnie po taniości
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mój dziadek przed śniadaniem pił 25g spirytusu, mówił, że nabiera apetytu dopiero. I do tego z pół ramy fajek łoił. e, to chyba wszystkie dziadki kiedyś tak robili . Za wyjątkiem dziadka - Doktora. Mój też przed jajecznicą na pół kila słoniny, sztakana samogonu na dobry apetyt załadował z rana. I ''Sporty'' optymalną do tego ilość. Później mu nogi obcięli. Miażdżycę miał albo cukrzycę, skaleczył się w palec a pozostawiono mu korpusik, bo nie chciał się goić ten palec. Typowe koryto i 40-60 fajek. O dziwo był szczupły . 85 lat dokuśtykał.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Bardzo podobnie zrobiłam, jedynie jabłko było ze słoika, a nie świeże
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
walnąłem sobie 300 ml śmietanki bez dodatków. Dodałem jedynie kakao i cukier. Zamiast piwa, co Doktor ''kazał'' pić
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Podobny koktajl zaserwowałam męzowi przed treningiem- śmietanka i 2 żółtka zmiksowane. A na jutrzejsze śniadanie będzie pasta jajeczno- makrelowa, jakby ktoś pytał.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co Twój mąż trenuje? Można wiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mój mąż trenuje MTB czyli kolarstwo górskie, a leżenie na kanapie swoją drogą- kto ma pilota, ten ma władzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Drążę temat. Jeździ on "tylko" amatorsko, czy bierze udział w jakichś zawodach?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Jeździ amatorsko i bierze udział w wielu zawodach czyli maratonach MTB Wielokrotnie stawał na podium w swojej kategorii wiekowej, odkąd jest na ŻO
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tak dobrze je promuje, że kolega jego też przeszedł na ŻO, kiedy zobaczył efekty. 20 kg mniej na wadze i świetna kondycja, jest teraz najlepszy w grupie, gdzie są też dużo młodsi od niego A jakie szokujące było dla nich, kiedy w czasie treningu wszyscy wyciągali banany i batoniki, a on kawał sera lub śmietankę
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
w czasie treningu wszyscy wyciągali banany i batoniki, a on kawał sera lub śmietankę Ja nie mogę! A co to za dziwny metabolizm, co nie można potyrać solidnie, tylko się zapychać jakimiś dziwactwami?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dawno nie jadłem wołowiny. Z rok ( nie licząc kości i łoju). Wyciągnąłem goleń z rosołu, pokroiłem na ciepłego gofra z żółtek uprzednio posmarowanego masłem. Dodałem jeszcze majonezu kieleckiego, bo w dalszym ciągu była sucha. Wyszedł Opty big mac z ogórkiem i natką. Zjadłem dwa. Czy szał? No nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
w czasie treningu wszyscy wyciągali banany i batoniki, a on kawał sera lub śmietankę Ja nie mogę! A co to za dziwny metabolizm, co nie można potyrać solidnie, tylko się zapychać jakimiś dziwactwami? Że ta śmietanka to dziwactwo? Zdarzyło się, że pojechał o suchym pysku i po kilku godzinach go odcięło, ledwie do domu wrócił głodny jak wilk, od tego czasu bierze na wszelki wypadek jakąś optymalną przekąskę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej dziwactwem są te batoniki i banany...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
w czasie treningu wszyscy wyciągali banany i batoniki, a on kawał sera lub śmietankę Ja nie mogę! A co to za dziwny metabolizm, co nie można potyrać solidnie, tylko się zapychać jakimiś dziwactwami? Że ta śmietanka to dziwactwo? Zdarzyło się, że pojechał o suchym pysku i po kilku godzinach go odcięło, ledwie do domu wrócił głodny jak wilk, od tego czasu bierze na wszelki wypadek jakąś optymalną przekąskę Przy wielogodzinnych wysiłkach to zrozumiałe. Ja przed chwilą śniadanko: -6 żółtek -100g masła -kawałek domowego sernika z polewą czekoladową.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
4 żółtka na skwarkach i masło. I obowiązkowo modny kartofel. Galareta, a później seta 30 % .
|
|
|
|
|
|
|
|