renia
|
Nawet jedzenie się upolitycznia, a dr Kwaśniewski pisał, że Optymalni nie "bawią nie w politykę"......
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U mnie skromniutko 3 żółtka 1jajko 30 g masła 10 g powideł sliwkowych Kawa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie by to wystarczyło w zupełności. Ale jakoś ostatnio lubię z rana 3 żółtka i do tego 3 plastry sera. Masła daję tak ok. 25 g i śmietankę (teraz mam 30 % bez UHT i karagenu ) do kawy. Szczypiorku już nie liczę i plastrów papryki (dzisiaj wyjątkowo) też nie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja ''złapałem'' gołąbka (2) w sosie pomidorowym z pieczarkami. W porzo. Na kolację zrobię kakao z cukrem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie odczekałeś, aż Zosia z domu wyszła...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zamroziła prawie wszystkie, jeno 2 mi się ostały
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Krótko Cię trzyma...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja na obiad michę smażonej na smalcu wieprzowiny w cieście z sosem tatarskim i dwie krówki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A u mnie była biała kiełbasa, taka z samego mięsa, bez dodatków chemicznych i leczo ze spiżarki. Do tego mała garstka nerkowców i plaster koziego sera. Wieczorem jeszcze maluśkiego ziemniaka mam przygotowanego, a póki co pijemy sobie z córką herbatę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja kupuje na święta tacie jego ulubiony biały salceson. rano - gofra z żółtek z goudą i masłem z lata, galareta, czarny cwaniak. Natka. Kawa, śmietanka, rodzynki hetmańskie, parzone.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja placek z jajek, jabłek i mąki, obłożony plastrami masła, sera i pasztetu oraz 3 korniszony. Od paru dni mam lot na ocet, majonez Kielecki jest tu nieoceniony.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mój serniczek, a raczej moje serniczki już w piekarniku uśmiechają się do mnie Córka ćwierć porcji zjadła na surowo ale co będę dziecku zdrowia żałować?
|
|
|
|
|
|
|
|