Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I niech tak zostanie Dzień jak co dzień, omlet z jaja i 3 żółtek ze śmietanką, maźnięty powidlami śliwkowymi, a do tego kawa z masłem i kokosem dla smaku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Samo życie... Ale da się sensownie ogarnąć w parę minut.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A, bo wtedy się jeść odechciewa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zimne nóżki. nać, ocet, ogórek kisz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja żółtkownicę z szynką ('włoską") na maśle. Wyjątkowo bez sera i bez warzywka. Zgłodniałam tak, że nie chciało mi się dużo bawić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wskoczyłas na dietę vvv?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeden dzień do syta (a nawet więcej), a potem tydzień głodówki? Byle tygodniowy bilans się zgadzał? To nie dla mnie. Ani nie jest optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A już myślałam
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Mocno biała kawusia, do samego obiadu mi wystarczy ... chyba przesadziłam? Nie znam od dawna uczucia głodu ale łakomstwo nie jest mi obce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śniadań nie jadasz?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Śniadań nie jadasz? post dziś!
3 żółtka na skwarkakch i siła wyższa - musiałem spróbować parę plasterków boczku zrolowanego, którego upiekłem wieczorem. I postna kiszona kapusta. Zosia już zrobiła rano sernik i tort ananasowy. A ja popływałem. I shopping odwaliłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
I niech tak zostanie Dzień jak co dzień, omlet z jaja i 3 żółtek ze śmietanką, maźnięty powidlami śliwkowymi, a do tego kawa z masłem i kokosem dla smaku No to mamy podobny "zestaw startowy" tylko u mnie bez powideł bo są niedostępne. A kawa z masłem i śmietanką uchatą
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Śniadań nie jadasz? Jadam Reniu - czasem wcześnie, czasem dopiero koło południa. Dzisiaj jednak z tą śmietanką przesadziłam, bo jeszcze nie czuję potrzeby omleta zjeść. A post jest dla mnie bardzo ważny, to i tak jest tylko namiastka prawdziwego postu sprzed wieków
|
|
|
|
|
|
|
|