|
administ
Go
|
I osiągnięciami...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Gotuję brokuła - pół . Różyczki podgrzeje na patelni, dodam trochę masła , z 8 - 10 żółtek lekko usmażę, dodam ponownie masła. Posypię także estragonem i kurkumą, ew chili. Cheddara stopionego na potrawie poprószę dodatkowo gałką muszkatołową
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i fajnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gotuję brokuła - pół . Różyczki podgrzeje na patelni, dodam trochę masła , z 8 - 10 żółtek lekko usmażę, dodam ponownie masła. Posypię także estragonem i kurkumą, ew chili. Cheddara stopionego na potrawie poprószę dodatkowo gałką muszkatołową
Robicie praco(albo czaso)chłonne te śniadania. Ja to szybko bach ciach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo Ty masz dyżur na forumie od rana.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wolę taki niż w kuchni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie były 3 żółtka na masełku - ze szczypiorkiem. Trzy plastry sera do tego i... pychota... Jeszcze doliczyć do tego można kawę ze śmietanką i morelę suszoną...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś śniadanie przedmaratonowe dla męża musiałam zrobić, coby mu BCAA nie zbrakło, a więc 6 żółtek, 100 ml śmietanki 36% i do tego starty cheddar, wszystko wybeltane i usmażone na malutkim ogniu, po maratonie sok pomidorowy i piwo
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fajnie sie biega w parze , nawet bym wystartował ,ale żeby rozmowna była no i wiadomo .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Skończył za szybko, piwa nie będzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wszystkie kobiety powinny pamiętać
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Robicie praco(albo czaso)chłonne te śniadania. Ja to szybko bach ciach... jakie czasochłonne? gdy masz ugotowanego brokuła to 2-3 minuty. Moment.
na jednej stronie patelni podsmażyłem kaszankę na skwarkach i cebulce, a później z drugiej strony 10 żółtek na maśle, troszkę smaki przeniknęły, tzn granica między nimi się zatarła. Użyłem pieprzu jedynie. Kapusta kiszona: 2-3 widelce.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Robicie praco(albo czaso)chłonne te śniadania. Ja to szybko bach ciach... jakie czasochłonne? gdy masz ugotowanego brokuła to 2-3 minuty. Moment.
.............. Zgadza się. Ale ja nigdy nic wprzód nie mam przygotowane do śniadania...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja odwrotnie, już myślę o jutrzejszym śniadaniu
U nas teraz po mieszkaniu rozchodzi się cudowny zapach pieczonego sernika. I bez "mojej Pani' się dało... Mąż miksował, ja sypałam składniki, a piecze się samo. 13 minut trwało nam to przygotowanie ciasta. Może namówię na Tiramisu Zosię . Bo znudziły mi się do kawy śliwki i czekolady.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A sam zrób jej niespodziankę...
|
|