Jarek
Gość
|
Trzeba wierzyÄ, bo co pozostaje? BezradnoĹÄ pozostaje ,oj tak co za czasy ciÄĹźko
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lidl pod marka Milbona wytwarza przynajmniej 4 rozne gatunki zoltych serow i z opisu etykiet wynika, ze tylko jeden z nich jest bez dodatkow. Jaki bylby sens wprowadzac konsumenta w blad? To nie oczywiste?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba wierzyÄ, bo co pozostaje? BezradnoĹÄ pozostaje ,oj tak co za czasy ciÄĹźko Skoro to bezradnoĹÄ, to kaĹźdy bez posiadania wĹasnej mleczarni lub laboratorium chemicznego jest bezradny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Lidl pod marka Milbona wytwarza przynajmniej 4 rozne gatunki zoltych serow i z opisu etykiet wynika, ze tylko jeden z nich jest bez dodatkow. Jaki bylby sens wprowadzac konsumenta w blad? To nie oczywiste? Co nie oczywiste?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po co siÄ wprowadza konsumenta w bĹÄ
d.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Ĺťeby remont siÄ zwrĂłciĹ. Nie tylko, jak mialem przyjemnosc pracowac u kogos, to na chorobowym jechalem na Wegry Â
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Po co siÄ wprowadza konsumenta w bĹÄ
d. No ale w tym wypadku nie ma to najmniejszego sesnu, bo mozna wiecec starcicÂ
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale teĹź ewentualnie zyskaÄ, a natura ludzka... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Ĺťeby remont siÄ zwrĂłciĹ. Nie tylko, jak mialem przyjemnosc pracowac u kogos, to na chorobowym jechalem na Wegry  Pewnie w ramach turnusu rehabilitacyjnego? Â
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Ĺťeby remont siÄ zwrĂłciĹ. Nie tylko, jak mialem przyjemnosc pracowac u kogos, to na chorobowym jechalem na Wegry  Pewnie w ramach turnusu rehabilitacyjnego?  Rehabilitacja byla pozniej, bo w drodze powrotnej zlamalem palucha Pokaralo?Â
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Macki ZUSu siÄgajÄ
daleko
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Ale teĹź ewentualnie zyskaÄ, a natura ludzka... wiadomo. W biznesie emocje sa zly doradca ps. zauwazylem, ze w mojej okolicy Lidl jest nr1 pod wzgledem sprzedazy. Drugi plac jest dla portugalczykow, a pozniej porownywalnie real, tesco i netto.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem czy pazernoĹÄ podpada pod emocje... Lidl ma dobrze rozplanowany ukĹad i chyba dobre ceny. Ja mam pod nosem Leclerca, zwykle tu robiÄ zakupy, ale na Mazurach mamy BiedronkÄ i Carrefour i teĹź jest spoko, nie mam nic przeciwko marketom, jako klient oczywiĹcie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My z biedronkami Ĺźyjemy w symbiozie. Do nich chodzÄ
po cukier i mÄ
kÄ, a do nas gĹĂłwnie po owoce i warzywa.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Ja sobie Lidl juĹź od dawna upodobaĹam, bo majÄ
w miarÄ dobre jakoĹciowo produkty, czasem jedynie skuszÄ siÄ na jakÄ
Ĺ promocjÄ w Kauflandzie. Np niedawno karczek po 8,90 zĹ Ĺťeby karczek kosztowaĹ tyle, co 2 kg cebuli! Ĺwiat siÄ koĹczy!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo nauczyli siÄ sztuczki z pomnaĹźaniem od Jezusa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ten z Nazaretu raczej wino preferowaĹ.
|
|
|
|
|
|
|
|