|
renia
|
U nas dzisiaj mąż zrobił śniadanko. Jajecznica, osobno boczek wędzony smażony i krążki kiełbasy, pomidor z cebulką. Mniam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pasterskie śniadanie, bo dziś Święto Pracy. Świąteczna mleczność. Gofer z masłem i żółtym serem, twarożek roztarty z masłem i śmietanką na gorzko (pieprz, sól, kminek, szczypiorek), ogórek kiszony. Kawa ze śmietanką i tort z kremem śmietankowo-żółtkowym. Jak na niedzielę przystało. Nie boisz się o cholesterol?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przecież nie jem WiO. Więc faktycznie może za mało produkuję? Mam 300 /100H , za mało ?
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
przecież nie jem WiO. Więc faktycznie może za mało produkuję? Mam 300 /100H , za mało ? A jak trójglicerydy się mają u Ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Śniadania jeszcze nie jadłem, bo dziś święto przecież i gosposia na jakiś pochód się wybrała. Nawet kawy jeszcze nie wypiłem. Ale jak żyć bez kawy, jak żyć? Może jakoś dam radę sam zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O! Gosposię masz...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Gosposia jest dobra na wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gosposia jest dobra na wszystko. Tylko Gosposi jest żle ,bo tez by chciała mieć Gosposię
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najlepiej nocki ,bo dodatek może być spory
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Broń boże ,ja tylko nadgodziny miałem na myśli
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Mam bardzo podobne wyniki cholesterolu, ale trójglicerydów o 20 mniej. Ale nadrabiam cukrem - 107mg/dl Na poziom cholesterolu we krwi wpływa nie tylko wielkość jego produkcji w organizmie i to, ile go wydalamy. Zastanawiam się nad wpływem bakterii jelitowych na jego poziom.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe po co się nad tym zastanawiać? No chyba, że za to płacą, to dlaczego nie.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zwyczajna ludzka ciekawość a ta mnie motywuje do tego, aby zaglądać do Biochemii lub Fizjologii człowieka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|