Gavroche
|
A ja 8 żółtek, dwa płaty podgardla, 5 pomidorków koktajlowych i pudełko śmietany 30%. Coś nie mogę się najeść od paru dni, ale też zasuwam z treningami dwa razy dziennie. Mam takie obserwacje, że jak za mało jem, to wszystko robi się ciężkie, ja robię się ociężały i leniwy, brak pełnej k... na treningu, mięśnie zaczynają ćmić z za słabej regeneracji, życie pozatreningowe też cierpi, bo energii brak. Trzeba dużo jeść, żeby dużo trenować - sentencja taka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.................................. Wydałem 29 zł . Cała lodówa dóbr . Ledwom dotaszczył do niej ( taka Dasna by się przydała ) ale z Ciebie "gentelmen"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasnę, do pomocy w noszeniu by chciał...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No masz! Każdy by przecież chciał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to powinno być odwrotnie... Kobietę w dźwiganiu się wyręcza... Albo nosi ją na rękach... Ale to ja mam Was uczyć dobrych manier?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gender teraz Reniu obowiązuje... Gentelwomen są teraz w cenie. A dawniej było: przynieś, wynieś, pozamiataj...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie Ty jedna!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Za mało wydał? B:1160 W:2000 T:3171 40859kcal 44zł/miesiącśrednio dziennie: B:39 T:106 W:67 1:2,7:1,7 (1380kcal)węglowodany tylko złożone i bardzo natłuszczone, białko zwierzęce (wątroba) 33% jedzonego białka Tak tanio, że aż absurdalnie tanio. (koncentratu pomidorowego i jaj w tym nie ma bo za drogie.)
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dla porównania jak by to wyglądało o samym chlebie i wodzie: Chleb Pszenny krojony - Lidl 500g cena 1,6złB:42 T:7 W:271 (1285kcal)
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Czas na odstresowanie się a nic nie odstresowuje lepiej jak śniadanie... Własnie przejrzałem "psią" grupę niby opty-psów i admin tej grupy prof.doc.dr.hab biochemii niby udowadnia na siłę że białko jaja jest lepsze niż żółtko... i jeszcze się powołuje na Harpera i Stryera.. ech dopóki mamy takich naukoFFcóF to się nic nie zmieni...
Ty się chcesz odstresować? To co ja mam powiedzieć, jak całą batalię z nią nadaremnie stoczyłam, a ona dalej, że białko białka jaj jest wzorcem białka i jak by nie była to prawda to kulturysci by nie wyrzucali żółtek jedząc same białka
|
|
|
|
|
|
|
|