Gavroche
|
Taki tłumok? Przecież to chodzi o białko całego jaja (żółte i białe).
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No niestety, taki tłumok, nie dała się przekonać, że białe jest białe, a żółte jest żółte
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ja 8 żółtek, dwa płaty podgardla, 5 pomidorków koktajlowych i pudełko śmietany 30%. Coś nie mogę się najeść od paru dni, ale też zasuwam z treningami dwa razy dziennie. Mam takie obserwacje, że jak za mało jem, to wszystko robi się ciężkie, ja robię się ociężały i leniwy, brak pełnej k... na treningu, mięśnie zaczynają ćmić z za słabej regeneracji, życie pozatreningowe też cierpi, bo energii brak. Trzeba dużo jeść, żeby dużo trenować - sentencja taka. Miałem taki dzień ostatnio że się przełączyło w metabolizmie. Musiałem dojeść bo wcześniej za dużo katabolizma, waga w dół, a poniżej jakieś 86kg to mnie zaczynają kości w tyłku uwierać przy siedzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Czas na odstresowanie się a nic nie odstresowuje lepiej jak śniadanie... Własnie przejrzałem "psią" grupę niby opty-psów i admin tej grupy prof.doc.dr.hab biochemii niby udowadnia na siłę że białko jaja jest lepsze niż żółtko... i jeszcze się powołuje na Harpera i Stryera.. ech dopóki mamy takich naukoFFcóF to się nic nie zmieni...
Ty się chcesz odstresować? To co ja mam powiedzieć, jak całą batalię z nią nadaremnie stoczyłam, a ona dalej, że białko białka jaj jest wzorcem białka i jak by nie była to prawda to kulturysci by nie wyrzucali żółtek jedząc same białka zacytuję Ci to co masz w podpisie: "Uchodzić za idiotę w opinii kretyna to wyszukana przyjemność ceniona wśród smakoszy"
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
dajta line do tej grupy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
matuVet
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To znaczy, że jeśli ktoś do tej grupy nie należy, to nie może ich nawet czytać?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, identycznie jak u nas w Kawiarence.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tam kują podstawy opiniotwórstwa w sprawach diety...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gofra z masłem i mortadelą kapitańską, 3 plastry boczku swojego pieczonego, pętko krupnioku, 2 plastry salcesonu czarnego. Szczypior i nać. Widelec kap. kisz.
Na obiad będzie to co wczoraj. 10-12 żółtek na słonice pachnącej lekko przywędzonej na szczypiorku (na dwoje) . Może frytki wieczorem. Ogórasek kisz. Do kawy śliwki w czoko od prywaciarza, rodzynki. Wieczorem może kakao słodkie. .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Takie poselskie to twoje śniadanko
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czort wie czym oni karmią te świnki . Na pewno nie parowanymi kartoflami.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie tłuszczem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wegetariańsko i to jest dla bekoniaków bardzo zdrowo...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Serdelki wieprzowe od prywaciarza. Dwa smaczne. Kilka plasterków boczku pieczonego swojego. Musztarda, szczypior, szczypiorek, natka, papryka , kapusta kiszona łyżka. WiO sporo na śniadanie . Teraz kolej na rolki lub wrotki.
Plan przewiduje krupniok na obiad ( bo święto) - mam 2 rodzaje . Na kolację kogel mogel. Kawa, śmietanka, jakieś łakocie ( czoko, śliwka, rodzynek ) , śmietana ukwaszona do deserów.
W sklepie z kapitałem niemieckim widziałem śmietankę w kubeczkach 33 %
|
|
|
|
|
|
|
|
|