Zyon
|
Mnie też Kielecki przestał smakować, za mocno octowy. Ale Babuni czy Dekoracyjny jest spoko. Sam też zrobię, jak nie mam, nawet dwoma palcami w kubku ukręcę, fajny wychodzi, taki ciężki. Ten Babuni to smakuje jak olej, juz wole Ketrzynski. Ale i tak Kielecki najlepszy ciagle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Kryanna
Go
|
No to jeszcze wszystko przede mną Chociaż mąż ma już na końcu języka coś o moim fanatyzmie ... czuję to przez skórę - znam Go, kiedyś mi wypali w żywe oczy!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A tam mąż ,poznasz sobie fanatyka
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Wezmę to pod uwagę albo poddam mężu pod rozwagę
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mój mąż mi ostatnio wypalił, że go chyba od tej diety bark boli! Więc mu powiedziałam, żeby się najadł chleba z cukrem to mu przejdzie Jakoś nie wypróbował tej mojej recepty na uzdrowienie barku, tylko nadal te żółtka, parówki i wieprzowe skórki popijane wywarem białkowym. Dziwne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo najwyraźniej kocha i dlatego tak się katuje tymi jajcami i wywarami...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mój mąż mi ostatnio wypalił, że go chyba od tej diety bark boli! Więc mu powiedziałam, żeby się najadł chleba z cukrem to mu przejdzie Jakoś nie wypróbował tej mojej recepty na uzdrowienie barku, tylko nadal te żółtka, parówki i wieprzowe skórki popijane wywarem białkowym. Dziwne Dać piwko to zaraz przestanie boleć
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Przerzucił się na wino
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wino nie suplementuje krzemu tak dobrze jak piwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A bo najwyraźniej kocha i dlatego tak się katuje tymi jajcami i wywarami... Temat dobry na tegoroczną maturę "czy warto kochać i cierpieć?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
boczek 2 plastry, sos z boczku zagęściłem żółtkami, kasza jaglana - ( jak to kasza - d... nie urywa) i kapusta kiszona 2 łyżki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas pierwszy raz polski kalafior z masełkiem i bułką tartę i gulasz wieprzowy od wczoraj i młode bulwy i koperek. Córa obiad robiła...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wino nie suplementuje krzemu tak dobrze jak piwo. Piwo tylko po maratonach, w nagrodę
|
|
|
|
|
|
|
|
|