renia
|
chyba o 20:00 był, albo o 21:00 . Chyba nikt nie interesuje się biznesem, bo sporo puszczają dokumentów naukowych i technologicznych i społecznych.
Myślałam, że może w nocy dali, bo nieraz najciekawsze programy lecą o najmniej ciekawych porach...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Sporo jesz... Za dwa lata będzie pretensja do Doktora... Może zaczniesz rotować dla uspokojenia apetytu?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
piątek, sobota, niedziela w sumie: BTW 127:305:198 (3996kcal) w tym: warzywa 980g białko zwierzęce 105g (82%)dziennie: warzyw 325g BTW 40:100:65 (1320kcal) BTW 1:2,5:1,6Nie mam nic więcej na swoje usprawiedliwienie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
muszę Was rozczarować. Wiosna przyszła i znów schudłem z 2 kila. 172-4 cm / 69-70 kg . Czy ja wiem czy jem dużo? Wydaje mi się, że mało. Kiedyś to ja jaadłem. Zosia z kuchni nie wychodziła. Teraz to ja lepiej kuchnię znam niż Zosia chyba . Do obiadu musiały być 3 różne surówki, 2 dania to oczywiste i deser i najlepiej jeszcze kompot . I i II śniadanie. Podwieczorek. Kolacja. Drink. Urwanie głowy. Zosia w kuchni, a ja w markietach. Dlatego tak dobrze się znam i orientuję w nich Jem bardzo tłusto i nie można od tego przytyć. Nie ma szans. Zauważyłem czym więcej śmietany i śmietanki ładuje - tym szybciej chudnę . No bo mało białka. (1320kcal) ale na pewno jem więcej. Koło 2 tysięcy.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
(1320kcal) dziennie Ja tyle wrzucam na sniadanie 178cm/75kg
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Technicznie jest to całkiem normalne
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ja tyle wrzucam na śniadanie 178cm/75kg Nie nazywam posiłków ze względu na porę dnia, posiłek to posiłek i jest posilny. 183cm/83kg (przed posiłkiem) Jak się zabiedzę to się będę przejmował "zwiększeniem papu", póki co się nie zanosi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
O której godzinie go dali? o 21:00 Dziś było o RT - Russia Today - taki ichny odpowiednik naszego TVN . Czysta propaganda finansowana z Kremla. Sporo byłych dziennikarzy wystąpiło. Płacili krocie nawet na jak warunki brytyjskie czy amerykańskie , podrzędnym dziennikarzom, ale dyspozycyjnym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niestety, ale RT można tylko do TVPiS porównać albo innej reżimowej telewizji. Chociaż z prądu, a nie z budżetu TVPiS planują finansować...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Russia Today jest finansowana z Kremla i działa za granicą ''nasze'' niemieckie media nie są finansowane z budżetu naszego . TVPis ( wcześniej TVPo) nie nadaje dla zagranicy, więc nie ma żadnej analogii.
masła ćwiartka na dwa gofry. Ser żółty i twaróg śmietankowy z Czarnkowa z ukwaszoną śmietaną 30 President ze szczypiorkiem i świeżym cząbrem. Duży pomidor ledmom zjedli na dwie osoby.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
po 2 optykawy ( po 200 ml - 30stki) i po 12 gr węgli z czekolady gorzkiej. obiad: 3 łyżki porządne skwarek ze smalcem, 8 żółtek , koperek, przyprawy. Smakowało nam. Na drugie danie po kawałku tortu.
na kolację będą buraczki na skwarkach. Jako słodki deser.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas dzisiaj będą truskawki z bitą śmietanką, polskie nie jakieś tam holenderskie mutanty.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
widziałem polskie u pana Zenka, ale po 9 zł - wydawały mi się za drogie, jak na wodę z cukrem. Zresztą nie pociągały jakoś mnie. Wybrałem buraczki po 1 zł . Zawsze to skrobia, nie fruktoza . Pestycydów pewnie podobna ilość . Smacznego
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U nas dzisiaj będą truskawki z bitą śmietanką, polskie nie jakieś tam holenderskie mutanty. O właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo mi smakowało, szczególnie że podane pod nos.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O !!! bo małe rzeczy cieszą , a pod nos to ja uwielbiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
2 gofry, ćwiartkę masła i cieniutko pokrojony boczek wędzony (za chudy i za słony) oraz ogórek kisz, koperek.
|
|
|
|
|
|
|
|