Autor
|
Wtek: Sniadanie (Przeczytany 3172246 razy)
|
Jarek
Go
|
Reniu a moja optymalna ulubienica ok ? No wiesz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kwitnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kwitnie... Super ,zasłużyła sobie
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Dziękuję dziewczyny Bardzo miło było mi poznać Was obie, ale i wasze rodziny- cokolwiek- ten młody człowiek co kamerował z tyłu i podżerał faworki to pewnie Reni syn, oraz wszystkich uczestników, to była bardzo dobra energia. Dr Agata, śliczna kobieta, otwarta, normalna, bez lekarskiego nadęcia, no i konkluzje co do stosowania przez ludzi diety, bardzo mi bliskie. Tomasz K. niestety gdzieś mi zniknął, i nie zdołałam mu gorąco podziękować , za to forum i wiedzę tu przekazywaną, tak zerknęłam w górny lewy róg i wyszło mi, że spędziłam tu 13 dni i 15 godzin, no i żeby przekazał moje podziękowania Tacie, ale za to załatwiłam mu długopis... Może uda mi się kiedyś bardziej odwdzięczyć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję dziewczyny Bardzo miło było mi poznać Was obie, ale i wasze rodziny- cokolwiek- ten młody człowiek co kamerował z tyłu i podżerał faworki to pewnie Reni syn, oraz wszystkich uczestników, to była bardzo dobra energia. Dzięki, wzajemnie... A syn nic o faworkach nie wspominał, że mu zasmakowały...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A, to przynajmniej wiemy, gdzie się podziały faworki Mi atmosfera tego spotkania też bardzo przypadła do gustu, szkoda Ziuta, że tak szybko uciekłaś, mam nadzieję, że następnym razem zostaniesz na dłużej, żeby był czas porządnie wszystkich obgadać Dr Agata świetna specjalistka i przykład do naśladowania, bo w niedzielę spotkaliśmy ją na porannej przebieżce, więc nie tylko uczy, ale i sama robi to, co trzeba Ogólnie imprezę zaliczam do udanych, było budująco, towarzystwo przemiłe i rozrywki nie brakowało, niestety mąż mi się zepsuł pod koniec dancingu, bo mu w spuchniętej kostce zaczęło coś chrobotać i trzeba było zejść z parkietu Ale ogólnie i tak wszystko przebiegło na 5+ (mam nadzieję, że T.K. szybko gardło uleczy z chrypki i nie będzie nas źle wspominał)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale za to załatwiłam mu długopis...
Och! Ziuta! To byłaś Ty? Długopis się sprawił, Renia pewnie zadowolona z ankiet!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
(mam nadzieję, że T.K. szybko gardło uleczy z chrypki i nie będzie nas źle wspominał)
Dużo sprawniej teraz mi idzie konwersacja przez klawiaturę, a gadanego już nie mam takiego jak dawniej przez brak treningu...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Bo lepiej mało, a dobrze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ale za to załatwiłam mu długopis...
Och! Ziuta! To byłaś Ty? Długopis się sprawił, Renia pewnie zadowolona z ankiet! Bardzo dziękuję Wam wszystkim. Długopisy miałam przygotowane, ale ich nie rozdałam, tak jak nie dałam z początku odpowiedniej ilości ankiet. Ale już był wykład Pani Doktor to nie chciałam dalej mieszać. Mogłam te ankiety jednak rozdać w przerwie, albo na koniec. Ale człowiek się cale życie uczy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo lepiej mało, a dobrze Anulka, cieszę się bardzo, że Ciebie poznałam i Twoją rodzinkę... Mąż Twój wybrał rower zamiast wykładów, to widocznie ma tego szkolenia w domu aż nadto...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
(mam nadzieję, że T.K. szybko gardło uleczy z chrypki i nie będzie nas źle wspominał)
Dużo sprawniej teraz mi idzie konwersacja przez klawiaturę, a gadanego już nie mam takiego jak dawniej przez brak treningu... Mnie zdecydowanie też...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Och! Ziuta! To byłaś Ty? ..............
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
spore pętko krupnioka (jeszcze chyba ciepły ) - palce lizać . Po dwa plastry salcesonu czarnego i białego. Gofra z masłem. Nać i pomidorki koktajlowe. Zosia ukręciła lody rabarbarowe z polewą z żółtek, trza przy optykawie spróbować. Były po 5 zł truskawki z pola (całe tony) na ryneczku (jakiś wysyp) , jakoś nie skusiłem się . Kupiłem 2 kila słoniny extra. Zrobimy skwarków mięsnych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Boczek wędzony, 3 żółtka, szczypiorek, parę plasterków pomidora i rzodkiewki. Bajka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Ostrzycach był chleb biszkoptowy. Dawno go nie jadłam, to nałożyłam sobie kawałek na talerzyk przy kolacji i w niedzielę przy śniadaniu i...nie tknęłam go. Przeszło mi. Nie potrzebuję już nawet "podróbki" chleba... Gofry w domu to używam praktycznie tylko "na wynos". Sporadycznie, jak mam ochotę coś zjeść, a nie mam pomysłu na danie, to też sobie zrobię "kanapeczkę".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dobrze. Ser żółty za podkład do masła jest lepszy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gofry do masła używam, bo nie mam na czym położyć . A sera ile można jeść. A i dobry lotniskowiec do położenia plastra cwaniaka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to dobrze. Ser żółty za podkład do masła jest lepszy. Dzięki za podpowiedź. Kiedyś tak robiłam, nawet czasami do szkoły takie kanapki, a potem tak jakoś o tym zapomniało mi się...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś na obiad ........ opty lody. I optykawa. Lody kakaowe i rabarbarowe. widoki niezłe. Aż chce się polizać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|