Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Śniadanie : gorzka kawa w kubku oraz szklanka wody źródlanej ( wprawdzie z nią nie rozmawiałam, ale smaczna była) łyżeczka masła dla ukojenia żołądka Wczoraj jedynym posiłkiem byl plaster pieczonej karkówki, młody ziemniak i tzaziki, oraz naleśnik z 3 żółtek z wiśniami.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Himalajska sól krystaliczna to przede wszystkim nośnik informacji. Ta specjalna sól czeka na moment, kiedy po dodaniu wody uwolni swoją zmagazynowaną energię oraz biofotony. Czysta, nieskażona sól z czasów, gdy ziemia była nieskazitelnie czysta. Nie ma żadnych zanieczyszczeń ze środowiska. Zawiera informacje z czasów ponad 250 mln lat temu. Himalajska sól krystaliczna to przede wszystkim nośnik informacji. Ta specjalna sól czeka na moment, kiedy po dodaniu wody uwolni swoją zmagazynowaną energię oraz biofotony. Prawdopodobnie oprócz bezpośredniego - biochemicznego działania ma działanie informatyczne na zasadzie homeopatii. Szerszy wycinek. Cos trzeba ludziom cisnac zeby sol sprzedac po 10k za tone Klodawska tez liczy okolo 250mln lat, a kosztuje 10x taniej
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śniadanie : gorzka kawa w kubku oraz szklanka wody źródlanej ( wprawdzie z nią nie rozmawiałam, ale smaczna była) łyżeczka masła dla ukojenia żołądka Wczoraj jedynym posiłkiem byl plaster pieczonej karkówki, młody ziemniak i tzaziki, oraz naleśnik z 3 żółtek z wiśniami. Karę masz?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Coś trzeba ludziom cisnąć żeby sol sprzedać Ale to taka niewinna "odrobina luksusu" w porównaniu z wyciskarką do glifosatu za 1500PLN spłacaną w 72ch ratach.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
To weganie maja przechlapane
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Roślinożercy zawsze mają bardziej pod górkę.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Śniadanie : gorzka kawa w kubku oraz szklanka wody źródlanej ( wprawdzie z nią nie rozmawiałam, ale smaczna była) łyżeczka masła dla ukojenia żołądka Wczoraj jedynym posiłkiem byl plaster pieczonej karkówki, młody ziemniak i tzaziki, oraz naleśnik z 3 żółtek z wiśniami. Karę masz? Tak, za 45 lat koryta!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spokojnie, tyle lat się zapuszczałaś, to nie będzie efektów na cito. Nie katuj się, bo łatwo uruchomić anorexia optima.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zjadłem 2 gofry z masłem i kiełbasą słoikową. Zjadłem także cwaniaka białego (3) i plaster czarnego. Z musztardą. Sprawdzonej dobroczynnej soli z Pakistanu nie trzeba było dodawać. Była zbędna. Najsmaczniejsze z tego wszystkiego było masło Ogóreczek kiszony, nać i koperek. ......... pod perukowcem podolskim http://budujesz.info//pliki/image/artykuly/krzewy-ozdobne/duze/perukowiec2569.jpgna kolację chyba lody lub bita śmietana Cos trzeba ludziom cisnac zeby sol sprzedac po 10k za tone ale to o wszystkim można tak powiedzieć. Po kiego jesz WiO po 18 zł za kilogram papryki?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wata cukrowa jeszcze drożej wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Cos trzeba ludziom cisnac zeby sol sprzedac po 10k za tone ale to o wszystkim można tak powiedzieć. Po kiego jesz WiO po 18 zł za kilogram papryki? Za kg papryki place 9zl
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
woda z pestycydami - poważna ilość i trochę cukru
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ja za równoważność 1kg papryki płacę 1,49PLN, tak może ze dwa razy w tygodniu, zwykle tyle mam z WIO. Jak się coś trafi z zaufanej grządki, czy nawet własna dynia to insza inszość.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
woda z pestycydami - poważna ilość i trochę cukru Bo owoce są do dupy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja za równoważność 1kg papryki płacę 1,49PLN, tak może ze dwa razy w tygodniu, zwykle tyle mam z WIO. Jak się coś trafi z zaufanej grządki, czy nawet własna dynia to insza inszość. Po co podajesz tutaj swoje menu, jak nie jesteś na ŻO? Znasz się na informatyce, to możesz założyć forum DDP.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
woda z pestycydami - poważna ilość i trochę cukru ale smaczna; zblendowana i uduszona na masla jako sos do omleta z zoltek i sera
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ja za równoważność 1kg papryki płacę 1,49PLN, Da sie taniej tylko co z tego jak smaku brak?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
nie jesteś na ŻO? A to żeby być uznanym przez Renię, to trzeba się zdeklarować, może trzeba jakąś ankietę wypełnić?
|
|
|
|
|
|
|
|