renia
|
4 żółtka (głodna byłam ) rozbełtane z masełkiem (ok. 20 g) na patelni - lekko ścięte. Do tego 2 plastry sera (ok. 30 g) i pół pomidora (polskiego). Mniam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak chcesz być na Witoszkowej to musisz zrobić przerwę, a po 7 dniach prowokację.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja lubię łagodzić objaw każdego dnia, jak się da!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musi być umiar i pewien niedosyt...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Może warto przećwiczyć wódkę z olejem słonecznikowym, będzie na stare lata jak znalazł zamiast cewnika. Oczywiście o ile jądra pestek moreli wydają się niemoralne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ćwicz. Nie widzę problemu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale truskawki jadam od tygodnia, objaw poranny występuje jak zwykle, różnic nie odnotowałem i teraz nie wiem, czy dalej jeść te truskawki? Matko boska, przeciez truskawki sa bogatobialkowe Panie amin spojrzyj pan czy bialka oczu sie nie zazolcily i natychmiast pan zrotuj jedna garsc truskawek z druga garscia! Moze nie bedzie za pozno.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
zazolcily Jak to czytać, może ze spacją. Zazol silly.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adas, trzezba czytac jak jest napisane, to najprostsza droga do zrozumienia. Ale ty tak nie czytasz tak dlatego nie mozesz zrozumiec tego Kwasniewskiego Az dziwne, ze taki fanatyk i pieszczoch slowny nie zna slynnego zdania https://www.youtube.com/watch?v=IVBB7W1H2VY
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie widzę nic ciekawego w tych truskawkach . No, kupiłem rano kilo. Ale nie wiem czy komuś nie oddam, kogo nie lubię Zjem śmietanę z czymś innym. Albo ino przystroję z lekka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja zawsze pomidora, morelę czy inny owoc zostawiam na koniec posiłku, jak już dobrze się natłuszczę i naproteinuję, wtedy jeden mały czy dwa i dosyć, taka wodzina.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Za gorąco na jedzenie, może coś tłustego wieczorem, póki co rozrywka: (jak można jeść tłusty ser z masłem, to czemu nie warzywa z musztardą.) - musztarda grillowa lidl BTW 5:6:4 (w 100g) - pomidorek 2,50zł/kg - ogórek 3,50zł/kg - kaw azm lekiem - egri bikavér 2013 Taka prowakacja wokacji.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie widzę nic ciekawego w tych truskawkach . No, kupiłem rano kilo. Ale nie wiem czy komuś nie oddam, kogo nie lubię Zjem śmietanę z czymś innym. Albo ino przystroję z lekka. Pamietaj, ze wg guru Adama z sasiedniego forum, truskawki miaja bialko o wyzszej wartosci biologicznej od kolagenu, wiec zastanow sie czy moze nie oddac rosolu a truskawek nie spalaszowac ze smakiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dalej sadzi takie krzaki? Rzadko tam zaglądam. Białko z mocznika chyba też powstaje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, no nie pamietasz tych truskawek?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Pamietaj, ze wg guru Adama z sasiedniego forum, truskawki miaja bialko o wyzszej wartosci biologicznej od kolagenu, Świetnie, więcej takich gurów trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|