Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jestem transparentny i otwarty na dobre słowo i krytykę, gdy błądzę.
dziś się zanosiło na chłodnik z botwinki i był. Młode liście mikro buraczków przesmażyłem lekko na maśle, dodałem sporo koperku pociętego i cebulki dymki i pokruszone żółtka, doprawiłem solą i pieprzem. Zalane śmietaną ukwasz. 30 President i rozrzedzone nieco zwykłą śmietanką - bo było gęste. Takie proste, a Zosia była zachwycona. A ja tylko 10 min poświęciłem temu daniu . W trakcie siekania opchnęliśmy po 1 pętku krupnioków czarnych.
o dziwo, zmieściłem jeszcze z 330 ml lodów opty
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ludzi łatwo można zmanipulować. I nie ważne tu czy ktoś chodzi na KOD czy na miesięcznice. Było tak i będzie. Soros kupił 11 % Agory. Właściciela Gazety Wyborczej.Teraz będziemy mieli zalecenia kto dobry, a kto zły i co dobre z pierwszej ręki.
2 gofry z mortadelą i pasztetem podwędzanym. Pomidor, szczypiorek. A Zosia - twaróg, śmietana ukwasz. i 3 żółtka na maśle. I też WiO. Demokracja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w takim razie smacznego przy śniadaniu. 11% to jakoś tak mizernie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A lody synowi smakują. Ja, mąż i córa jeszcze ich nie próbowaliśmy. Małe porcyjki w kubeczkach porobiliśmy (połowę czekoladowych, połowę śmietankowych) i jest ich przynajmniej dużo... "Moja pani" zachwycona nimi, mówiła, że swoim dzieciom też takie zrobi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma nic lepszego na tucz jak lody przy niewłaściwie dobranym chomącie - żeby nie było, że nie ostrzegłem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ktoś tutaj pisał, że lody odchudzają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie zapomniał dodać, że trzeba do tego stosowne geny mieć uruchomione.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już mi obrzydziłeś te lody...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to szkoda!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale na jedynie słusznej diecie tłuszczowej, to lody są nieszkodliwe, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednego lata nasz najmłodszy syn jadł dużo tych sklepowych lodów. Wtedy sporo przez wakacje utył... Dobrze, że w piłkę grał, to potem to dość szybko zgubił...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|