grenis
Go
|
ludzi łatwo można zmanipulować. I nie ważne tu czy ktoś chodzi na KOD czy na miesięcznice. Było tak i będzie. Soros kupił 11 % Agory. Właściciela Gazety Wyborczej.Teraz będziemy mieli zalecenia kto dobry, a kto zły i co dobre z pierwszej ręki. I jednym ze sprzedajcych byl skarb panstwa (OFE PZU)
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pomieszanie z poplątaniem
Renia. Gościom i domownikom to zrób normalne lody na cukrze (syrop frukt pomiń i palmowy ) , na mleku w proszku z dodatkiem mleka odtłuszczonego. Pomiń chemię i aromaty. Daj jakiegoś owoca zmiksowanego i też będą mieli zdrowo . Na pewno lepsze niż z markietu. Może tylko mnie smaczne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic nie zrobię...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A w takim razie smacznego przy śniadaniu. 11% to jakoś tak mizernie... W sam raz aby legalnie finansowac biuletyn KODu A co na to Michnik? http://i.imgur.com/lryGBax.jpg
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ludzi łatwo można zmanipulować. I nie ważne tu czy ktoś chodzi na KOD czy na miesięcznice. Było tak i będzie. Soros kupił 11 % Agory. Właściciela Gazety Wyborczej.Teraz będziemy mieli zalecenia kto dobry, a kto zły i co dobre z pierwszej ręki. I jednym ze sprzedajcych byl skarb panstwa (OFE PZU) Ale to dobra zmiana, więc im nawet unijne pieniądze nie śmierdzą,...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale na jedynie słusznej diecie tłuszczowej, to lody są nieszkodliwe, jakby co. Już nie zawsze jestem pewna, kiedy piszesz poważnie... A bo ja muszę pisać i dla zdrowych i chorych, a na kogo dobrze padnie, ten wygra...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jednego lata nasz najmłodszy syn jadł dużo tych sklepowych lodów. Wtedy sporo przez wakacje utył... Dobrze, że w piłkę grał, to potem to dość szybko zgubił... Jakby do tych lodów dodał satyny to wyszedłby tuczarniany chów smalcowy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakiej satyny?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gładkiej takiej, żeby przez gardło przeszła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakiej satyny?
Nie powiem, bo nie wiem jakie m asz zamiary!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..żadnych, pytam z ciekawości...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie to rybka...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Byla jakas nowa dziewuszka, i jak zamowilem watrobke to zaytalem czy maja smalec ze skwarkami, i zeby mi polac pare lyzek. Zrobila wielkie oczy i zapytala czy na pewno, i czy na pewno bez chleba A, jeszcze talerz flakow, nie moglem sie oprzec ;D
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Jej tez?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pewnie polała przesmażonym olejem z bidronki z pocięta suszoną bułeczką imitującą skwarki. Kiedyś w Gdańsku też w takim barze chciałem coś zjeść, ale nikt mi nie umiał odpowiedzieć na czym smażą. Jakaś kucharka krzyknęła z kuchni - na tym co wszyscy! Pewnie na fryturze z oleju palmowego pomieszanym z olejem silnikowych . Bo dostaliśmy go dużo w zamian za czołgi z Malezji . I tani. I zdrowy
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jakoś zgłodniałem po tej niewielkiej ilości frytek i serdelku. Zrobiłem twarożek ze śmietaną z Łobżenicy 18 % pięknie mocno ukwaszoną, że piłą trzeba kroić . Ze szczypiorkiem. I jeszcze 2 łyżki lodów, bo jutro nowe Zosia robi, i pojemniczki potrzebne Teraz mogę iść spać . Szczęśliwy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
2 gofry z masełkiem. Jeden z mortadelą, pół z pasztetową i pół z wątrobianką. Pół krupnioka. Pom i szcz.
|
|
|
|
|
|
|
|