Jarek
Go
|
Nic już nie wiem Do syta można jeść ,a piwsko to zaraz limit wyczerpany ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gofra z masłem i serem żółtym. Żółtka na słonince. A Zosia 2 kiełbaski wiedeńskie zamiast sera. Z WiO - parę truskawek i cząber świeży i pietruszka naciowa.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
po 3-4 plastry podgardla z obiadu wczorajszego. Gofry, masło. Zielenina.
Będę dziś także truskawki do lodów. I frytki na obiad (i jakieś białko - żółtko, podgardełko lub kiszka krwista)
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ja cztery żółtka i jedno białko, na boczuniu wędzonym i ogóraski dwa małe małosolne czy jak je tam zwał. Sama robiłam i dobre nawet są. Do tego kawunia z śmietanunią - mlask! Na obiadek będzie kaszanuńcia, bo już płacze za mną w zamrażalniku. I rozmrażam szynkę na zraziki w śmietance ale prawdę mówiąc to chce mi się je robić jak psu orać! Leń ze mnie, zawsze to mówię
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
No, jak to miło się znaleźć w swojskim towarzystwie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia jesteś leń ?Więcej piszesz o aktywnym trybie życia .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U mnie dziś wątróbka rządzi Z kalafiorem posypanym odrobiną glutenu w postaci bułki tartej+ masełko. No i sałata ze śmietaną (mąż jest maniakiem tej sałaty, więc "nie chcem, ale muszem" )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas był gulasz z łopatki, ziemniaki i mizerna mizeria...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U nas jutro będzie....wątróbka Kupiłam 700g, więc na dwa dni obleci, jeszcze i Aryę poczęstuję Poza tym jutro nie będę miała czasu na pitraszenie, bo prosto z pracy pakujemy majdan i jedziemy do Wisły. Maraton.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Syn dzisiaj kupił 2 kilo wątróbki dla...psa. Chyba nic tańszego nie da. Pomroził porcje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Także psi obiad będę miał. Trzy serduszka wieprzowe zmieliłem z taką samą ilością podgardełka. Będą kotlety mielone. Ale bułeczki nie mam, więc nie dodam. Żółteczka dam. Fryteczki, kalafiorek z masełkiem i te sprawy
a tymczasem na śniadanko żółteczka na słonince mięsnej z masełkiem. I zielsko.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Co to ja miałam? A, już wiem - żółteczka ze cztery albo i pięć (miałam wybite więcej w miseczce, to dokładnie nie wiem ile się chlusnęło) na patelnię smalec, pom., piet., nie miałam szczy. to dałam ceb. Wyszło takie fajne papu, że zjadłam bez marudzenia wsio. Na obiad będą placki ziem. ale czy ja zjem to znak zapytania, bo ostatnio są takie siakieś - gorsze w smaku od tych ze starych pyrów
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pojutrze przerób na gulasz rumuński, a popojutrze na zupę NIC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|