Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Kilka plasterków edamskiego sera ryckiego, optykakaokawa, pomidor, łyżeczka imbiru.
Coś słabo ta kawa spiduje. Trzeba będzie jeszcze zjeść kilka żółtek, śmalcu i może jakiegoś ziemniaczka.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Zjedzone i raczej kawa lepiej działać nie będzie . To raczej jest spowodowane przez śmietanke, która spowalnia i/lub ogranicza wchłanianie ciał czynnych z kawy i kakao.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
możliwe. Niektórzy piszą także, że jakaś substancja z kawy ( i herbaty także) blokuje poprawny rozkład białek ( czy wchłanianie ) . Ale Admin tego nie potwierdził. Że niby nie powinno się pić kawy po karkówce. Ja robię optykawę po prostu o podwójnej mocy. I dobrze kopie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
na obiad ponadczasowa, wręcz kultowa potrawa. KK-700 nr 17. Placki ziemniaczane. Na smalcu. Do tego President śmietana ukwaszona 30. Jagody przesmażone. Odrobinę cukru. Maliny jako przystrojenie, jadalne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też bym tym nie pogardziła...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
4 mi zostały (3 ziemniaki, 12 żółtek)
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
teraz są drukarki 3D. Wiem, że są takie też do potraw. Ale to za skomplikowane dla mnie . Może jak za 20 lat potanieją, to kto wie, czy na zmianę nie będziemy robić obiadu . Raz Ty , raz ja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już jeden lody kręcił. Teraz mamy bilion do spłacenia. No co za łachudra To już lepiej żreć te lody
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z zależy z którego punktu siedzenia, bo dla jednych zła, a dla innych dobra.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie kręcił niezgodnie ze wskazówkami...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie nie po myśli wyznających cuda
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo ci to zawsze budzą się z ręką w nocniku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I zawsze po szkodzie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jest i w nowych wyborach z wiarą i ufnością, kolejna Dobra Zmiana.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ci dali przynajmniej 500+ ekstra na wódę i papierochy.
|
|
|
|
|
|
|
|