|
|
administ
Go
|
I dobrze, tylko zamiast "rozcieńczone wino", to może tak bardziej "naukowo", może - "rozcieńczone antyoksydanty", albo... Nikt się nie przyczepi, bo to dla zdrowotności.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, jak suplementacja krzemowa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to! I na abstynenta człowiek wychodzi, bo w lekarstwach alkohol się nie liczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I dobrze, tylko zamiast "rozcieńczone wino", to może tak bardziej "naukowo", może - "rozcieńczone antyoksydanty", albo... Nikt się nie przyczepi, bo to dla zdrowotności. E, to jeszcze lepiej zabrzmi "resweratrol"
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Od paru lat temu badziewia nie pijam, ale kiedyś łyknąłem ten mit na ''zdrowe serce '' . Jak również piwo ''na nerki''
3 żółtka na maśle bo mi się pobiły w transporcie, gofer z masłem i 100 gr sera żółtego. Szcz i pom. Mam jeszcze krem z mascarpone i śm - do galaretki więc popróbuję.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ale do rzeczy - co to ja chciałam? A ... jeszcze owoce panują u mnie zanadto. Tzn. te nasze sezonowe, bo zamorskich frykasów nie pragnę. No i cóż, pracuję nad sobą jak potrafię (jak przestanę, to znaczy że mnie już nie ma)! Idę na jajecznicę z natką i pomidorkiem. Kawa-opty już zaliczona.
Ja to mam raczej niechęć do owoców. Bardziej jem je dlatego, żeby mieć tej witaminy C trochę. Dzisiaj zjadłam pierwsze tegoroczne jablko (papierówkę z drzewka w ogródku). A tak to jeszcze maliny nieraz mi smakują i jagody. Czasami przez kilka dni zapominam o owocach. Szczególnie zimą. To jesteś lepsza/gorsza? ode mnie Reniu. Jeszcze jabłka w tym sezonie nie jadłam Właśnie te nasze jagodowe owoce mi smakują i wręcz łakoma na nie jestem. Tylko teraz przesadzam jak są nóweczki, potem już się uspokoję Zimą zjem ze słoiczka lub zamrożone własne, nie kupuję wcale aż do kolejnego sezonu. Nie zjem też żadnych "puszkowych" wyrobów jak pomidory czy owoce - wręcz śmierdzą mi blachą. Taka pańcia ze mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale czy aby na pewno? Bo to zaraz będzie, że amigdalinę śrutujesz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może przynajmniej wywołam coolesia z lasu... Jakoś tak smutno bez niego... żadnych "ofiar Doktora"... W ogóle jakoś ci przeciwnicy DO ucichli... nie ma ich...co się dzieje? Dobra zmiana?
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
no to ja nie miałem wyjścia i zrobiłem sobie kolację owocową. maliny miseczka z cukrem. Ćwierć miseczki porzeczek czarnych i ćwierć jagód też z cukrem. Słodko. Skoro bez cukru owoce jadam to mogę podwójną ilość? Za to poproszę ze śmietanką! Wczoraj rotowałam od śniadania do późnej kolacji, rano jaja na kolację kaszanka - rotowałam obiad! Chyba chora jestem, bo przecież każą jeść 5 razy dziennie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Może przynajmniej wywołam coolesia z lasu... Jakoś tak smutno bez niego... żadnych "ofiar Doktora"... W ogóle jakoś ci przeciwnicy DO ucichli... nie ma ich...co się dzieje? Dobra zmiana? to tak jak czytałem gdzieś tu na forum, że rodzinka 15 lat straszyła przed tłuszczem tego opty i już nie straszy, bo nie ma kto . Można by powiedzieć, że opty ma ''święty spokój '' .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A może się wyleczył i wziął sie za siebie ,kto to wie ?
|
|
|
|
|
|
|
|