Diogenes z Synopy
Go
|
normy nie miałem, po prostu tyle się urwało
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale po co je liczyłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo było mało. Gdyby było dużo - oszacowałbym, orientacyjnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To ja, oszacowawszy orientacyjnie, chyba ze 30 szt wczoraj zjadłam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owoce i warzywa? Brrrrr, ohyda! Ja na śniadanko, koło 13.00 zjadłem wielki kawał sernika i 250ml śmietanki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A ja 4 żółtka na smalcu kaczym i ogórek małosolny, znów te warzywa
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dałem cukru do sernika, też warzywo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Owoce i warzywa? Brrrrr, ohyda! Ja na śniadanko, koło 13.00 zjadłem wielki kawał sernika i 250ml śmietanki. A kto bogatemu zabroni?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Śmietankę możesz swobodnie zastąpić wyjątkowo wódeczką w taki wieczór, tylko porządnie zakąszaj, unikając węglowodanów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, dziękuję. Nie będę piła alkoholu, ani mąż. Pokój mamy w hotelu ok.30 km od miejsca wesela, będziemy jeździć samochodem. Możemy innych też podwozić i rano bez bólu głowy będziemy wracać. Nasze młodsze pokolenie zostanie na poprawinach i sami wrócą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja unikam wesel i stołów biesiadnych . Pazerny na żarcie się robię i nawracam szczęsliwych ludzi na DO.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wspaniałe danie na obiad. Żur biały na zakwasie z borowikiem z dodatkiem 2 pętek kiełbaski boczkowej (talarki podsmażone) i żółtkami (pokruszone) ( na wywarze wołowym) oraz śmietanką (śmietanka, bo gęsta ukwaszona nie chce się emulgować z tłuszczem). Kartofle podsmażone na skwarkach i masło. Pietruszka nać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To ja, oszacowawszy orientacyjnie, chyba ze 30 szt wczoraj zjadłam szach-mat z 30 tuczarnianych borówek, 20 malin, 4 agresty, 9 porzeczek czerwonych, pół małej papierówki. razem z ćwierć kila, to max 30 gr węglowodanów. Więcej już nie mogę. Czuję się jak na pastwisku . Jeszcze tylko piwem popić
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Wstyd mi ... Wczoraj pobiłam wszystkie wasze rekordy, nie ma nawet co liczyć - wiśni zjadłam jak jaka WIŚNIA! Prosto z prawdziwego drzewa dlatego tylko to mnie tłumaczy. Dzisiaj kajam się i obiecuję poprawę. Za to jaj świeżutkich sobie przywiozłam z tej pięknej wioski Muszę naprawić to wczorajsze naganne zachowanie
|
|
|
|
|
|
|
|