Diogenes z Synopy
Go
|
na śniadanko kartofel na skwarkach i żółtka z masłem. na obiad grzybowa ze szpikiem i frytki. Do tego po 4 plastry sera żółtego z pomidorkami. Galaretka agrestowa i mus jeżynowy ze śmietaną bitą w odwodzie. Jagody na krzaku, nie ma chętnych do zrywania. Na jutro. Gotuje się wywar wołowy ( oczywiście grzybowy) Wygląda na to, że młode świeże czerwone krawce jeszcze się nie znudziły
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na kolację borówki, bita, i mus. I z 20 minipomidorków przejrzałych. Sól dla złamania słodkiego smaku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po co borówki bijecie?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mus?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaki tam mus, jak nikt nie zmusza...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może w obronie demokracji...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Po co borówki bijecie? A na dodatek smak łamie Jakiś agresywny ten Diogenes
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po co borówki bijecie? A na dodatek smak łamie Jakiś agresywny ten Diogenes A bo ZO nie polega na jedzeniu. Co za pech dla wielu co nie wiedza po co jedzą .
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Po co borówki bijecie? tak . Był mus bicia. Biłem, bo zasłużyła. Była przygotowana na to. Myślę nawet, że to lubi. 30-stka. Bez karagenu. Więc mocniej trzeba bić. A bo ZO nie polega na jedzeniu.
Z picia - piję tylko śmietanki i wodę. Żadnej mąki rozrabianej w butelce z kapslem
A tymczasem znów zjadłem skromnie śniadanko. Grubego tosta, grube masło i 80 gr ementalera. Pomidorki czerwone i czarne.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chociaż żółteczko na twardo zapite śmietanką...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
4 żółteczka zapite zupą grzybową. Obiad bez kartofli.
Były za to wiśnie w ilości ok 15 szt. Galaretka z bitą (ze 150ml). Z wiśni zrobię jakiś kompot, bo niedobre.
Śmietanka 120 ml x 2 do kawy. I czoko kilka kostek.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale chociaż żółteczko na twardo zapite śmietanką... To dopiero od poniedziałku do piątku. Ale rano były trzy małe kawy ze śmietanką, więc tak całkiem na czczo nie pojechałem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No ale Renia twierdzi, że kawy ze śmietanką się nie wlicza u zdrowego do bilansu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może daje tego kapkę na filiżankę? U mnie w dni robocze spokojnie 100g śmietanki w kawie zejdzie, moim zdaniem nie jest to mało.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
280 kcal - trzy kilometry latania tlenowego.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mniej niż 100 ml w kawie - to bym nawet jej nie ruszył. Gorzka.
|
|
|
|
|
|
|
|