|
Kryanna
Go
|
Niedaleko ale w cudownym miejscu Reniu. Przeważnie mamy wszystko blisko, a szukamy daleko.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A ja się zastanawiałam, gdzie ta Kryanna zaginęła
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niedaleko ale w cudownym miejscu Reniu. Przeważnie mamy wszystko blisko, a szukamy daleko.
Zgadzam się z Tobą w 100%...
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Kanapki bez chleba z masłem, serem i pomidorem.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A ja się zastanawiałam, gdzie ta Kryanna zaginęła Hej Anulko! Jak miło, że ktoś o mnie myśli i może nawet tęskni? Tak dla porządku, chciałam uprzedzić o zniknięciu ale to nastąpiło nagle i niespodziewanie (jak grom z jasnego nieba) Ja całe życie nic nie planuję, a najlepsze rzeczy mi się trafiają z nagła. Zresztą żadna tajemnica, byłam w pięknej miejscowości Skępe. Cudna okolica, jezior co krok (Mazury mogą się schować), jagód i jeżyn jeszcze nazbierałam - tak mimochodem prawie. Wypady rowerowe - no co tu mówić, bajka!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No nie wiem! Dzień drogi piechotą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Samochodem moment. Ale zdrowiej pieszo, albo rowerem lub na rolkach... Tak kazał Jarosz z IŻiŻ... Co nas nie zabije to nas wzmocni...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Poszukałam na mapie, to blisko naszego Admina. W sobotę robił grilla mogłaś się załapać... Nie chciałam być nachalna ... nie wypada tak od razu ale będę podchodzić coraz bliżej, powolutku, laskiem chyłkiem i na grilla się załapię Przecie Admin ziomalki swojej nie odgoni od stołu?!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U mnie duży stół, więc nie ma problemu...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
U mnie duży stół, więc nie ma problemu... Czuję się zaproszona - od teraz panie Adminie nie znasz dnia ani godziny!
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Teraz bez jaj - zjadłam na śniadanie kaszankę (z przyległościami typu WiO), na obiado-kolację czy jak tam zwał, wywar kolagenowy z klopsem i pyrką, a gdzie tu miejsce i czas na jaja? Taka optymalna ze mnie jak ... że nie dokończę, wstydu sobie oszczędzę. Znowu moja kulpa
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spróbuj jeden dzień bez kawy
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
2 x 100 ml do kawy i 100 do żurka na śniadanie. Posiłek poranny był porządny, więc lekki obiad - frytki (dwa spore ziemniaki), kiełbaska boczkowa w talarki podsmażona i po 3 żółtka. 2 szklanki kompotu (aronia, jeżyna, rabarbar). Mieliśmy robić lody żółtkowe i kawowe i czekoladowe (mam niemiecką śmietankę 33% bez laktozy - dlaczego bez? ). Ale to jutro.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
na śniadanie (po porannej optykawie) planuję gofra z masłem i emmentalerem (ok 80-100 gr). Pomidorki i paprykę czerwoną. na obiad planowałem jakieś mięsiwo (żebra, kark ) zrobić, ale Zosia zażyczyła sobie omleta na słodko. Pewnie z dżemem agrestowym lub jagodami.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Już myślałam, że będę pierwsza po śniadaniu Dzisiaj zaczęłam jak należy - 3 żółtka, 1 jajo, papryki kawałek i pietruszka zielona, na masełku wszystko pięknie usmażone. Kawa ze śmietanką była najsamprzód Na deser kromka orzechowo-makowego pieczywka z kremem orzechowym.
|
|
|
|
|
|
|
|