Diogenes z Synopy
Go
|
więcej twarogu i będą gumiaste.
Dziś ''żelazny obiad''. Serca wieprzowe w sosie grzybowym z kartoflem i koperkiem. Pomidor.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Niektórzy lubią się bawić w kuchni, ja czasem też, ale zwykle lubię jeść. 10minut
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Nic ciekawego u mnie - jak zwykle zresztą - 4 żółtka od szczęśliwych (chyba) kur z cebulką maleńką na smalcu, ogórasek kiszony i pasek papryki. Na obiad zupa krem z brokuła na wywarze świńskim, dwa żółtka i śmietanka i masła w to wklepałam - fuj jakie to tłuste i gęste - może ja przesadzam z tym żarciem? Na parze brokuł byłby lepszy? Nic to, już zjadłam i przepadło, teraz kawka z masłem i 2 kostki czekolady gorzkiej wedela. Koniec, do końca dnia już tylko woda (i suchy chleb)!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja mam jeszcze ciasto kruche śliwkowe z bonusem z bitej śmietanki - mniam.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
a ja mam jeszcze ciasto kruche śliwkowe z bonusem z bitej śmietanki - mniam. Zazdroszczę nieco. Też bym miała takie pyszności jakbym nie była taka leniwa. Może to i dobrze, bo łakoma też jestem i optymalna porcja u mnie to zawsze poświęcenie Mimo wszystko Brawo Zosia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Upiekłam te "wasze"gofry Nawet niezłe, szczególnie jak się posmaruje grubo masłem, na to jakiś pasztet czy ser. Ale tak czy owak to w tydzień tych 10 sztuk chyba nie zjemy. Ja mrożę po 2 sztuki. Dzisiaj na wyjazd dwa ostatnie wzięłam...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Żeby mi liczenie tak szło jak te głupoty ... ech!
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A co ty chcesz liczyć? Przecież widzę, że policzyłaś ile żółtek zjadłaś, nie wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
odlicza czas do następnego posiłku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Liczenie to podstawa, szczególnie jak się do portfela zagląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kredycik trzeba wziąć musowo, żeby nie utracić zdolności kredytowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Akurat w portfelu to mi się zawsze zgadza, na kredyt nie musiałam nigdy liczyć i niech tak zostanie. Tylko na talerzu ... wiem, Kwaśniewskiemu to rybka ale to o mój talerz chodzi Myślę jednak, że to moje oko nie jest najgorsze, trzymam się raczej stałych produktów i nie cudaczę. Z drugiej strony ... jak ten przykładowy boczek wygląda bardziej na schab - to czy obliczenie będzie miało sens? Dobrze, że przez monitor od nikogo nie oberwę - czasem jednak takie myśli mnie nachodzą? Hm...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A co ty chcesz liczyć? Przecież widzę, że policzyłaś ile żółtek zjadłaś, nie wystarczy? O! Czuję w Tobie bratnią duszę
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś na śniadanie: z rana optykawa, następnie gofr z masłem i serem żółtym i pomidorem z pola, następnie ciasto kruche pod pierzynką z bitej ( bez karagenu, bo przestał mi spakować, gdy nie mam to użyję, ale mam). Parówek nie kupuje, bo w ogóle mi nie smakują, poza serdelkami od prywaciarza mojego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|