renia
|
Omlet na maśle z dżemem żurawinowym...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Gofra z masłem i serem żółtym (Zosia z żywiecką) - dodatkowo zjadłem ciastko kruche z optykawą. Pomidory i szczypiorek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakie to mądre być pod tym pantoflem, gdy akurat jest po myśli i nie uwiera! I święty spokój w domu, aż miło.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kluseczki żółtkowe. Sos grzybowy (wywar woł, pół kostki masła itd) Pół ogórka kiszonego. Obiad był smaczny, lekki i pożywny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas żeberka pieczone... "Maluchom" spaghetti...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jakie to mądre być pod tym pantoflem, gdy akurat jest po myśli i nie uwiera! I święty spokój w domu, aż miło. Happy wife happy life.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
BEZCENNE! I łatwe do osiągnięcia, gdy ma się trochę wprawy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jakie to mądre być pod tym pantoflem, gdy akurat jest po myśli i nie uwiera! I święty spokój w domu, aż miło. To złote proporcje dla spokoju ,ale trzeba popracować nad sobą
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dobrze mieć zamrożony pasztet z krowy (w wnętrzności ). Dokładam z przyzwyczajenia masła na gofra, jak podkład pod nią (krowę ). Papryka, bo teraz może mniej trująca. Prawdziwą optykawę zjadłem wcześniej, a Zosia nieprawdziwą (optyInkę). Ciastko też będzie kruche (z zamrażarki). Pani od jajek obiecała mi 5 kila eko-buraczków, będzie zamiast frytek na zaśkę. Ogony będą, to będzie zupa z dodatkiem kości woła. Dyniowa, ogórkowa, grzybowa, paprykowa - co wybrać?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Śniadanie omlet z jajka i dwóch żółtek ze śmietanką, garść malin. Wczoraj, przypadkiem, nazbieraliśmy na łące całą reklamówkę pieczarek. Więc dziś sos pieczarkowy z masłem i śmietanką, a do tego pieczone żeberka i ziemniak. Na kolację fasolka szparagowa, ostatki z działki
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze mieć zamrożony pasztet z krowy (w wnętrzności ). Dokładam z przyzwyczajenia masła na gofra, jak podkład pod nią (krowę ). Papryka, bo teraz może mniej trująca. Prawdziwą optykawę zjadłem wcześniej, a Zosia nieprawdziwą (optyInkę). Ciastko też będzie kruche (z zamrażarki). Pani od jajek obiecała mi 5 kila eko-buraczków, będzie zamiast frytek na zaśkę. Ogony będą, to będzie zupa z dodatkiem kości woła. Dyniowa, ogórkowa, grzybowa, paprykowa - co wybrać? Wybierz romantyczny urlopik dla Zosi ,bo to nie sprawiedliwe tak cały czas przy garacch .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śniadanie omlet z jajka i dwóch żółtek ze śmietanką, garść malin. Wczoraj, przypadkiem, nazbieraliśmy na łące całą reklamówkę pieczarek. Więc dziś sos pieczarkowy z masłem i śmietanką, a do tego pieczone żeberka i ziemniak. Na kolację fasolka szparagowa, ostatki z działki U nas dzisiaj też jest fasolka szpar ziel... i do tego małe co nieco... (dla każdego coś innego )
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Och! Miodek? Ja uwielbiam, ostatnio spadziowy w litrowym słoiku suplementuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|