|
|
vvv
Go
|
W Sejmie to by trzeba zacząć szukać od zamrażarki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gofra z masłem i turkusowym serem. Kawałek ciasta kruchego z śliwką. Na obiad będzie zupa porowa krem zagęszczona kartoflem z śmierdzącym serem i żółtkami i śmietaną. Ciekawe czy nie wzdyma? Kupę czasu nie jadłem czegoś takiego.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
omleta z 11 żółtek, na maśle i porze złożyłem na pół uprzednio wsypując do koperty pokruszonego śmierdziela. Podzieliłem się z Zosią. Zagryzłem ćwiartką jabłka - resztę wyplułem. Optykawę wcześniej wypiłem z 2 k. czoko. Druga chyba też wypiję, bom lekko głodny, a na obiad jedynie barszcz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Plujesz przy stole? Ale dla mnie całe jabłko to też za dużo. Pół średniego starcza i to od czasu do czasu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Moreli suszonych też nie jedzą. Sparzyłem im specjalnie, aby nie zatruły się zdrowym E. E220. Dwutlenkiem siarki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja lubiłam te morele suszone i jadłam je, ale mi przeszło całkowicie. Czekam teraz kiedy mi się żółtka znudzą...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A u nas zupa szczawiowa na wywarze z nóżek i kości szpikowych, z żółtkami na twardo, podbita śmietanką. Pyszności! Resztę szczawiu chyba trzeba zerwać i zamrozić na zimę Kolacja- frytki z jednego ziemniaka. I po kawałku batonika "bounty" z gorzką czekoladą. A! Zapomniałam! Na spacerze z psem znaleźliśmy jakąś dziką jabłonkę i zjedliśmy po jednym zakazanym owocu
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To teraz już nigdy nie będzie tak jak wcześniej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobry zestaw! Kamienie nerkowe, podagra, rak i cukrzyca... Kolacja spoko i ten grzech na spacerze...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A u nas zupa szczawiowa na wywarze z nóżek i kości szpikowych, z żółtkami na twardo, podbita śmietanką. Pyszności! Resztę szczawiu chyba trzeba zerwać i zamrozić na zimę Kolacja- frytki z jednego ziemniaka. I po kawałku batonika "bounty" z gorzką czekoladą. A! Zapomniałam! Na spacerze z psem znaleźliśmy jakąś dziką jabłonkę i zjedliśmy po jednym zakazanym owocu Pewnie czuliście się jak w Raju...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
My też zupę mieli na śniadanie. Porowa z śmierdzącym serem oraz cheddarem, masłem i śmietaną.
Na obiad będą żółtka na maśle na kozaczkach czerwonych.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
U mnie niedzielnie, pełen wypas: omlet z 4 żół. i 1 jaj. ze śmiet. na maśle, polany złocistym masłem + papryka i pomidor. Z tego dobrobytu aż nie mogłam dojeść i krążek papryki został na talerzu. Przyznaję, rozpusta to jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
A w Afryce głodują... Teraz mi głupio ...
|
|
|
|
|
|
|
|