renia
|
Wy jesteście sami dwoje i wszystkie dni macie podobne (tak myślę). U nas wspólny obiad (i to nie do końca w komplecie) jest tylko w niedzielę. W inne dni każdy je o innej porze i najczęściej co innego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Śniadanie - 4 żółtka na smalcu ze skwarkami + pomidor + zielona fasolka szparagowa. Popiłam herbatą, a zaraz potem jednak kakałkiem na śmietance poprawiłam, bo coś jeszcze głodno mi było ... Obiad - dwa klopsiki w sosie pomidorowym (z wywaru klejącego) i brokuły polane masłem. Kawę wypiłam teraz i chyba koniec atrakcji kulinarnych na dzisiaj. Najwyżej jakaś herbatka do popicia. Cienko panie na tej dietce, oj cienko ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest straszna kara dla niektórych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
O, to, to! Do zamrażarki palca nie wcisnę! To chyba stare nałogi - kupować i magazynować, bo zabraknie?!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O, to, to! Do zamrażarki palca nie wcisnę! To chyba stare nałogi - kupować i magazynować, bo zabraknie?! Nie, to dobre przyzwyczajenia, które wkrótce mogą się przydać. Oby jednak nie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie strasz, bo ucieknę na wieś...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano przez te unijne dotacje nic tam się nie opłaca robić, żeby jeszcze kar nie płacić... Ale w razie "w" prędzej na wsi by się przetrwało...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Np. wojna...albo dłuższy okres czasu bez prądu...albo jakieś inne zawirowania...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A co to jest to " w"? Jakaś młodsza wersja loga McDonalda?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ano przez te unijne dotacje nic tam się nie opłaca robić, żeby jeszcze kar nie płacić... naszemu forumowemu think tankowi Unia pasuje, gdy potępia Polskę i Kaczorów, chwali Turczynów. A nie pasuje, gdy rozdaje pieniądze idiotycznie, albo zabiera. Tak jak nasz poprzedni przywódca umiłowany jestem za, a nawet przeciw.
Dziś puryny niezdrowe. Podkład z gofra z masłem, czarny salceson i żywiecka, pomidorki. Optykawa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie omlet (3 żółtka + 1 białko) z łyżeczką mąki (lepiej się trzyma i obraca na drugą stronę i węglowodanów więcej ) na maśle z łyżeczką dżemu żurawinowego. Mniam.
|
|
|
|
|
|
|
|