Diogenes z Synopy
Go
|
Gorący kubek, bynajmniej nie z knura, a z woła. Grzybowa do popicia, właściwie to Optygrzybowa. Na grzybkach po 4-5 żółtek z niewielką domieszką masła, bo: na wieczór tort jest - z mascarpone, renet, żółtek i te sprawy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tobie też wmówiła, że bez wad?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tobie też wmówiła, że bez wad? Chodzilo, o to, ze bez Vatu, brzmi -podobnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Kryanna
Go
|
Wczoraj poniosło mnie do Auchana - pierwszy raz chyba ... ktoś mi polecał mięsny dział. Nie kupuję mięsa w marketach ale z ciekawości poszłam i faktycznie bez problemu skórki kupiłam i podgardle, a w moich sklepikach to rarytas nie do zdobycia. Tylko chyba to przed gotowaniem dobrze wymoczę czy cóś, bo było pakowane próżniowo i ... pewnie zakonserwowane też. Czy ja zresztą wiem? Teraz kawką z masłem i śmietanką dzień zaczynam, niepoprawna jestem. Śniadanie albo od razu obiad będzie po południu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zjadłem 4 plastry sera żółtego z gofrem i masłem. Pomidorki. Tort i OptyInka. Po pastersku.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tabelke wlepiaj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
3 żółtka na maśle i .....3 pierogi ruskie pierwszy raz od dwóch lat. Biję się w pierś, nie mogłam się oprzeć jak sąsiadka przyniosła.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ponownie gofr z masłem i serem żółtym oraz 6 koktajlowych i tort. OptyInka. Wcześniej zaś kieliszek kwasu z buraka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wcześniej zaś kieliszek kwasu z buraka. Czy aby nie przesadzasz? Naparstek to rozumiem, ale kieliszek...?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Uuu, burak i kwas w jednym. Grozi ci zrzeszotnienie jelit.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ten kwas z buraka to ma być dla smaku, czy dla zdrowia...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Doktor kazał jeść kiszonki! Mam jeszcze super wodę z ogórków kiszonych. A jelita i tak mi ciekną, bo siku na różowo leci już ponad 50 lat. Kieliszek? Ostał się jeno, ino zawartość zmieniła się, drastycznie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|