vvv
Go
|
basta To samo powiedzieli amerykańscy wyborcy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś "ukradłam" pomysł Diogenesa na ogórkową z żółtkami, bardzo smaczna była I rozgrzewająca na dodatek. Chyba w smaku do szczawiowej robi się podobna... A ja bym poszedł nawet o krok dalej i stwierdził, że smakuje jak kapuśniak Kwaśniewskiego... Ale nie tego prawdziwego Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziś u resortowej Moniki był. Coś ta dieta kapuściana mu nie służy. Potrójny podbródek. Dziś "ukradłam" pomysł Diogenesa na ogórkową z żółtkami, bardzo smaczna była I rozgrzewająca na dodatek. A to z lenistwa, bo nie chce mi się gotować makaronu i dodaje do wszystkich zup.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Profanacja, bo Ogórkowa jest z PiS-em teraz przecież, bo wdziała pisowskie gacie! Tylko wcześniej inne gacie musiała zdziać...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dzisiaj tylko kawa czekoladowa z kostką A 2LMS. Na jutro już się simmerują, z pieprzem, tłuste obrośnięte kości, do picia i coś tam się odwarzonego mięska skubnie. Normalne zero wio (w ramach świętowania).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Profanacja, bo Ogórkowa jest z PiS-em teraz przecież, bo wdziała pisowskie gacie! Tylko wcześniej inne gacie musiała zdziać... Ale Ona twierdzi, że Dobra Zmiana wspaniale realizuje komusze wizje, a nawet lepiej niż SLD, więc w naturalny sposób jest im po drodze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Inaczej można dzielić dobra przy rozwiniętej technologii, a inaczej gdy potrzebna jest, z braku maszyn, masa "czarnej" siły roboczej. No nie kopie się już ziemniaków kopaczusią, i nie zbiera ręcznie do koszów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Inaczej można dzielić dobra przy rozwiniętej technologii, a inaczej gdy potrzebna jest, z braku maszyn, masa "czarnej" siły roboczej. No nie kopie się już ziemniaków kopaczusią, i nie zbiera ręcznie do koszów. No jasne, a tu chcą dzielić skórę na niedźwiedziu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale to tylko elektrony w SSD są. Koń pletna abs trakcja. A materializują się dla dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... No nie kopie się już ziemniaków kopaczusią, i nie zbiera ręcznie do koszów. Takie zwyczaje to nie tu, ale m.in. w winnicach ujdzie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wina nie muszą być w darmowym pakiecie podstawowym, wina się mają tak do godnego życia, jak chleb do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
''Mięśnie'' dziś. Gofra z masłem i mortadelą. Połowę z ozorkowym salcefiksem. Pół franka. Żółtej papryki pół. Kawa zbożowa z gorącą śmietanką i cukrem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Franek to frankfurterek...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie franek, ino frank. To chyba jakieś kaszubskie nazewnictwo. Grunt, że niezły.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie franek, ino frank. To chyba jakieś kaszubskie nazewnictwo. Grunt, że niezły. Po kaszubsku nie ma skrótów, frankfurterek to frankfurterek i basta... A frank to pieniądz...
|
|
|
|
|
|
|
|