renia
|
I z przodu inne barwy i z tyłu, żeby mieć plecy tu i tam... i berecik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
koniukturalizm. Żadna zmiana.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale przynajmniej się nie przeziębi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, bo jak się dba, tak się ma... I nie liczyć tylko na cuda DO!
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Właśnie, bo jak się dba, tak się ma... I nie liczyć tylko na cuda DO! A dlaczego nie? Ja wiem, że ta moja kulawa DO działa cuda. Ani majtów ciepłych, ani rajstop pod spodnie (jak noszą zimą moje znajome), a nawet chętnie bym zimowe buty na gołe stopy nosiła tylko boję się otarć. Kiedyś ... dawno temu nosiłam na sobie tony barchanów i ciągle chorowałam, a teraz nic! Zawiedziona jakby lekko jestem tym stanem rzeczy Może zresztą to nie DO tylko ja dziwadło jestem?! Kto to wie?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zosia też nie nosi nigdy żadnych dodatkowych leginsów, ani ciepłych skarpet, ani kapci. Ja z kolei zakładam, kalesony na rowerek, gdy jest chłodniej.
Zgłodniałem po podwieczorku z frytek. Więc na śniadanie zjadłem 1,5 optygofra z masłem i plasterkami boczku w. dojrzewającego. Papr. Popiłem oczywiście kawą mleczną i 3 czokoloko.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dziś wyjątkowo nie było ryby na obiad. Przepis nr 14 z KK-700. Czyli racuszki z plasterkami dobrego masła i cukrem pudrem. Łyżka kwaśnej śmietany. 8 szt tylko zjadłem, a się najadłem mimo, że cześć piany z białek wywaliłem. Na smalczyku smażyłem Wyszło z 25 deka twarogu 20 szt placków.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Na szybkiego odmroziłam dziś bigos, do tego ziemniak z masłem. Mąż węgle uzupełniał winem, ja wiśniami w czekoladzie Różnica w odczuwaniu ciepła po zastosowaniu DO jest porażająca. Wiecznie byłam super zmarzlakiem, pomimo sporej nadwagi ciągle mi było zimno, co wzbudzało zdziwienie otoczenia. Teraz ręce mam zawsze ciepłe, a stopy w nocy wręcz gorące, wciąż mi się trudno do tego przyzwyczaić
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zostały mi, więc zjadłem tylko 2 placki z masłem i serem i papryką i boczkiem w. Popiłem kawą mleczną i 3 czokoloko. Wieczorem wypiłem kakao, więc głoda dużego nie miałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na obiad marchewka. 4 niezłe sztuki pokrojone w plasterki udusiłem w maśle. Jako dodatek do potrawy usmażyłem na boczku i skwarkach ze słoninki 10 żółtek. Zjedliśmy ze smakiem.
Na kolację zaleję wrzątkiem parę suszonych moreli.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Na śniadanie zupa mleczno-śmietankowa z 4 żółteczkami, kawusia z czekoladką na deser, sałatka jarzynowa na obiad i ... naszło mnie na smażenie czipsów z wędzonego boczku - chyba przesadziłam z degustacją i teraz nie wiem czy kolacja mi się należy?! Kurcze, zaś wychodzi zapobiegliwość i troska żeby aby nie zabrakło. Potem boczki własne można ino podziwiać - takie optymalnie tłuściutkie
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Zostały mi, więc zjadłem tylko 2 placki z masłem i serem i papryką i boczkiem w. Popiłem kawą mleczną i 3 czokoloko. Wieczorem wypiłem kakao, więc głoda dużego nie miałem.
Ja ostatnio piję dużo kakało.
|
|
|
|
|
|
|
|