administ
Go
|
Nie jestem zainteresowany, bo nie jadam drobiu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A gęsi? Dobre są... O kaczkach lepiej nie wspominam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z czerwonego drobiu skóra z podściółką tłuszczową jest pyszna, ale za drogo wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na Święta można sobie zrobić dobrą zmianę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na Święta można sobie zrobić dobrą zmianę... Ale ptaka to na wyspach szamają, a tu rybkę, bo lubi pływać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Współudział to według prawa PIS jest poważnym przestępstwem .Nigdy bym nie przypuszczał ,że Renia z oszustami robi interesy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Szukała doskonałą kurę i szukała i się oszukała i nas wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To Wy nie wiecie misiaczki, że gospodarz może sprzedawać swoje płody rolne bez kasy fiskalnej? Czytać, czytać, czytać.
Gofra zrobiłem na śniadanie z masłem i czterema plastrami salami i papryką. Popiłem słodką śmietanką z inką na gorąco. Zosia upiekła ciasto marchewkowe, ale nie próbowałem jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zupa-krem-blendowana-na-gęsto z warzywa al dente: B:31 T:102 W:59 (1300kcal) całość: 600ml tłustość 17% herbata zielona z kwaskiem dzień zamknięty.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zwykły zestaw śniadaniowy - żółtka popite śmietanką. Nie polecam tym którzy nie lubią nudy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zupa-krem-blendowana-na-gęsto z warzywa al dente: B:31 T:102 W:59 (1300kcal) całość: 600ml tłustość 17% herbata zielona z kwaskiem dzień zamknięty. Po co na Forum dr Kwaśniewskiego wstawiasz swoje nieoptymalne jadłospisy? Jesteś wyznawcą dr Witoszek, to na jej stronie je wstawiaj, a nie mieszaj tutaj... Trolli się z Forum wyrzuca... Będzie wracało jak bumerang... http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4585.from1477256660;topicseen#msg459812
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie powinno tak być...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie powinno tak być...
Właśnie że powinno . I może warto zrozumieć dlaczego
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to forum polityczne, więc jak najbardziej wolno.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I sprawiedliwe forum,bo nawet pierwszy sort może pisać
|