|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺrednia cebula uduszona (chwilÄ pod przykryciem, aby byĹa szybciej miÄkka) w maĹle (ok. 30g), zalana 3 şóĹtkami z odrobinÄ
szczypiorku. Dwa plasterki (25g) sera do tego. Mniam. I wczeĹniej kawa ze ĹmietankÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Gość
|
Rano kawusia z masĹem - wiadomo, na przebudzenie. Potem nie miaĹam czasu i nie chciaĹo mi siÄ jeĹÄ. Dopiero przed chwilÄ
dopadĹam do kuchni. PrzygotowaĹam 4 şóĹtka sadzone na maĹle, parÄ kostek papryki kiszonej i ser şóĹty, plaster. A! jeszcze 2 serca gofra z masĹem. No i nie daĹam rady tego wszamaÄ - 1 şóĹtko zostaĹo. Fajnie o tej porze Ĺniadanie jeĹÄ, apetyt dopisuje wspaniale i daje wĹaĹciwe sygnaĹy
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
2 placki serowe z masĹem i czarnym salcesonem, póŠkaszanki i sporo biaĹego salcesonu. Papryka. PopiĹem gorÄ
cÄ
ĹmietankÄ
z inkÄ
i cukrem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
GoĹÄ
bki grzybowe (miÄso z ogonĂłwki i sĹoninki) w sosie grzybowym Ĺmietanowym, z dodatkiem kaszy gryczanej biaĹej. ZamraĹźane byĹy na ĹwiÄta, wiÄc siÄ sprĂłbowaĹo.  Na kolacjÄ mam kawaĹek ciasta kruchego ze Ĺliwkami. I herbata.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu dzisiaj chyba bÄdzie mielone, bo sam przed chwilÄ
ĹopatkÄ mieliĹem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ja gotuje gĹowiznÄ ,nos juĹź zjadĹem
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
I nie polecam ,bo wyglÄ
da obrzydliwie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale za to jak smakuje!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Smakuje ,i ile róşnych czÄĹci zapasowych .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A tu dzisiaj chyba bÄdzie mielone, bo sam przed chwilÄ
ĹopatkÄ mieliĹem. Z samej Ĺopatki to chudziutkie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo my wszystkie chude jesteĹmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko chude, powyĹźej rozmiaru M nie kupujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Ĺe! To ja kupowaĹem od prywaciarza mojego pana Zenka ze sklepu jajka po 23 gr S w pakietach po 30. 32gr to Ĺźadna Ĺacha za fermowe w markietach.Â
ZrobiĹem 10 na Ĺniadanie şóĹtek, ale niefermowych po 50 gr. Drogo wyszĹo, ale za to pachnÄ
ca sĹoninka wÄdzona miÄsna tania bo po ok 8zĹ za kilo. To siÄ wyrĂłwnaĹo.    Pietruszka naÄ i papryka - chyba ostatni raz bo coraz gorsza jest. PopiliĹmy gorÄ
cÄ
ĹmietankÄ
z inkÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
|