|
grenis
Go
|
Wyborcom za zmysł mądrości wypadałoby podziękować Biernym tez
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mądrzy na kogo głosują? Czy w ogóle nie głosują?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A mądrzy na kogo głosują? Czy w ogóle nie głosują? Mądrzy? A jaki mają wybór? Jedynie" mniejsze zło", zresztą to jest wszędzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
GUS podaje jakby co, jak społecznie się rozkład sympatii wyborczych rozkłada. Można sobie luknąć...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
GUS, to jak" pogodynka", dobry wróżbita...czasem mu się sprawdzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
GUS podaje jakby co, jak społecznie się rozkład sympatii wyborczych rozkłada. Można sobie luknąć... I którzy z nich to ci mądrzy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to PKW ma dokładne dane. Ale mohairy głosują na mohairów, a lemingi na lemingów.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nie wiem, trzeba by jakiegoś mądrego spytać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem, trzeba by jakiegoś mądrego spytać. Ale on się pożegnał, bo się obraził...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Może zmądrzeje i wróci
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Za krótko tu jestem, żeby się wypowiadać...ale czemu by nie
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Pewnie, że mógłby wrócić. Niejedna osoba stąd nieraz "odchodziła" i została. Przecież nikogo nie obraził... Chodź Diogenes bo tutaj nie ma kto bronić demokracji... A co to takiego?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
NO.?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
"Demokracja,"to to samo, co" antysemityzm". Wystarczy zrobić cokolwiek nie po myśli, i...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to PKW ma dokładne dane. Ale mohairy głosują na mohairów, a lemingi na lemingów. A ci, którzy nie glosują, to w czyje ręce oddają swój głos? I swój los... A to ci co w ogóle nie maja pojęcia o polityce ,a los biorą w swoje ręce ,żeby nie opadły
|
|
|
|
|
|
|
|