renia
|
Jak Wy siÄ na tym znacie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go¶æ
|
U mnie kawa z masĆem i do tego kromka orzechowo-makowa z: masĆem, serem i salcefiksem ozorkowym. Zagrycha to 1/3 papryki z zamraĆŒalnika. Pyszne i chyba zdrowe, bo ja siÄ za bardzo nie znam?! Przy okazji optymalne pozdrĂłwka dla wszystkich, miaĆam dĆugi post od kompa, teraz juĆŒ mam nowy sprzÄt i cieszÄ siÄ (chyba, bo czas bÄdzie szybciej uciekaĆ przy nim)?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostatnio zrobiĆam gofry orzechowe bez twarogu i dobre byĆy... MajÄ
inne BTW - mniej biaĆka a wiÄcej wÄglowodanĂłw, ale wszystko idzie zbilansowaÄ (nawet chleb ze smalcem )
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go¶æ
|
Gofry sÄ
fajne, ostatniÄ
porcjÄ ze dwa tygodnie jadĆam (na spĂłĆkÄ z wnukiem). Tylko wkurza mnie to pieczenie, dĆugo siÄ czeka, szybciej plasnÄ
Ä ciasto na patelniÄ i placuszki usmaĆŒyÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja je rzadko zjadam. Na ogĂłl mam w zamraĆŒalniku je na okazje wyjazdowe...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeæ:
wiadomo¶ci: 3981
|
Ja teĆŒ gofry rzadko robiÄ, szybciej wychodzÄ
ĆŒĂłĆtka zagryzione plastrem boczku
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeæ:
|
DziĆ byĆ szybki obiad, krokiety z grzybami i ĆŒĂłĆtym serem, do popijania barszcz na wywarze biaĆkowym. Szybki dlatego, ĆŒe naleĆniki usmaĆŒyĆam wczoraj, farsz teĆŒ wczorajszy, a wywar od kilku dni w lodĂłwce czekaĆ. WiÄc jak juĆŒ tak byĆo wszystko Ćadnie przygotowane to dziĆ dokoĆczenie nie trwaĆo nawet pĂłĆ godziny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Truskawki mroĆŒone?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeæ:
|
No raczej trudno o ĆwieĆŒe
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Truskawki mroĆŒone?
Nie.Â
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeæ:
|
Przedwczoraj upiekĆam caĆy 2-kilowy karczek i teraz go sobie odkrawamy po kawaĆku codziennie i zjadamy z frytkami i surĂłwkÄ
. Ale nudy Nie ma co w kuchni robiÄ Z nudĂłw upiekĆam ciastka migdaĆowe do kawy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas dzisiaj bÄdÄ
kotlety mielone (daĆam w miÄsnym zmieliÄ 6 kilo boczku ĆwieĆŒego z kilogramem Ćopatki). Pychota, soczyste...JedliĆmy je juĆŒ w sobotÄ, a dzisiaj bÄdzie powtĂłrka. MogĆam dzisiaj kupiÄ caĆego dzika za 100 zĆ. Badanego. Ale nie chciaĆam. Po co on mi?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Płeæ:
|
100 zĆ za dzika? To jak za darmo! JakiĆ lewy musiaĆ byÄ
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
100 zĆ za dzika? To jak za darmo! JakiĆ lewy musiaĆ byÄ Reni to wszystko z nieba za prawie darmo leci Ja bym bezdomnym na wigiliÄ kupiĆ ,ĆŒeby te ĆwiÄta sprawiedliwe byĆy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Bezdomnym to lepiej wodÄ z butelki pet i chleba nakupiÄ, bo to po boĆŒemu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
100 zĆ za dzika? To jak za darmo! JakiĆ lewy musiaĆ byÄ Nie wiem. Od myĆliwego...
|
|
|
|
|
|
|
|