|
|
|
|
Blackend
|
Pisanie na forumie jest fajne, takie uspokajające, bo w realu ludzie to generalnie chamy - poza nielicznymi wyjątkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisanie na forumie jest fajne, takie uspokajające, bo w realu ludzie to generalnie chamy - poza nielicznymi wyjątkami. Raczej chamy odważniejsze są w internecie... Nawet złośliwy i ordynarny "karwa" z Teresy logu w realu był grzeczniutki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale w internecie mi to rybka, bo to tylko coś, w realu nie ma możliwości się odizolować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też jest taka możliwość. Zmiana pracy, rodziny... Nie, nie, rodziny się nie wybiera, ale przyjaciół tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To raptem tylko dwa dni i z powrotem wszystko pootwierane.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Ja chyba przeszłam samą siebie. Tak mało potraw świątecznych jeszcze nigdy nie miałam. I nareszcie to o co chodzi. Co roku obiecanki i niewielkie ograniczenia, a w tym będzie jak należy. Świętować i odpoczywać będziemy - od stołu również. Pogoda wiosenna raczej więc można będzie wyruszyć w las i nacieszyć się łonem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To raptem tylko dwa dni i z powrotem wszystko pootwierane. Ale nie wiadomo jaki apetyt będą mieli goście...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
To raptem tylko dwa dni i z powrotem wszystko pootwierane. Ale nie wiadomo jaki apetyt będą mieli goście... Właściwie goście też mają wszystkiego po dziurki w nosie ... jak pojedzą sobie we Wigilię to potem już skubną i tyle. Nawet nie dadzą sobie wcisnąć gościńca "na drogę". Sprawdzone wielokrotnie Wolę zatem po świętach ugotować świeże jadło niż wykańczać starocie i ... siebie przy okazji!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Bywało tak, że do Sylwestra jedliśmy starocie świąteczne... I tak u nas w Święta na śniadanie będzie jajecznica na boczku i biała kiełbasa... Ale ile tego można zjeść...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tyle ile się zmieści. Znałem takiego co to najpierw talerz kartofli wsuwał, a potem dopiero drugie danie z kartoflami oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tego to nie wiedziałem. Kradzione ponoć nie tuczy.
|
|
|
|
|
|
|
|