|
Kryanna
Go
|
Coś tu wesoło - widzę, że czujecie się - jak nagi w pokrzywach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Że niby w tych pokrzywach?! No, niekoniecznie ... wolałabym jak już jaką pokrzywówkę - jest coś takiego? Bo jak tu się śmiać tak na trzeźwo
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jest koniak i super przykuwa ,ale czekamy za Renią
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A, za przeproszeniem, co to za przytyki do mojej herbatki z pokrzywy? Lubię ją i dlatego piję, bo włosów to u mnie akurat dostatek Zresztą teraz przerzuciłam się na rooibos, tak dla odmiany
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, po herbacie z pokrzywy broda i wąsy tez ciemnieją...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
O matko!!!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ile ma ta herbatka %,bo Anulka pisze o fajnych sprawach
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś cały dzień spędziłam w kuchni. Wczoraj przywieźliśmy 40kg wołowiny dla psa i byłam zmuszona opróżnić zamrażarkę z naszych zapasów mięsa bo się wszystko nie chciało pomieścić. Dlatego też nasmażyłam cały stos kotletów mielonych łopatkowo- boczkowych, zrobiłam gołąbki oraz zupę- krem z dyni. Do tego wytopiłam szpik z 5 kg kości. Jedzenia mamy tyle, że do przyszłego roku nie muszę gotować
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Niejedna pewnie może pozazdrościć tak udanie spożytkowanego dnia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dziś upiekłam roladę z żółtego sera, indyka i pieczarek. Jako zakąska sylwestrowa będzie użyta.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja się zastanawiam czy w ogóle cokolwiek szykować na kolację sylwestrową... Może synowa z synem wpadną do nas, bo na zabawę nie idą. Wnusia za mała, żeby ją komuś zostawiać.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja idę na taką składkową imprezę (dzieci odchowane już ) i trzeba samemu napitek i zakąskę przynieść. Myślę, że ta rolada będzie ok w komplecie z kotletami mielonymi w wersji mini oraz koreczkami z sera i oliwek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja się zastanawiam czy w ogóle cokolwiek szykować na kolację sylwestrową... To zależy ile promili jest przewidziane na biesiadnika, bo jak dużo to się nie opłaca marnować...
|
|
|
|
|
|
|
|