Kryanna
Go
|
Co tu taka cisza nastała? Poszczą wszyscy? Szkoda, że Diogenes się nie pokazuje ... lubiłam chociaż poczytać o tych Jego-Zosinych pysznościach. Ja to tak smacznie nie potrafię, dzisiaj rano normalne żółtki na smalcu były z buraczkami, na obiad zaś kotlet z karkówy, kapusta czerwona, ziemniak i ogórek kiszony ... oj, chyba za dużo węgla podrzuciłam na ruszt?! No i oczywiście kawa ze śmietanką, chyba każdy to pije raz albo i dwa razy na dzień? Koniec. Idę jeszcze złapać ostatnie promyki słonka i te węgielki spalić przy okazji. Jeszcze moment i rower wyciągnę, bo od listopada tylko kijki były ze mną. Dobre i to, nie narzekam przecie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niestety robił to dla nas , nie dla siebie chyba dlatego się wypalił Szkoda dobrej zmiany
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Renia wie co sprzedaje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo Renia dba o zdrowie Polek i Polaków... Zgodnie z zaleceniami IŻiŻ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tyle wiem co Wy. Nie wiemy jak dane warzywa czy owoce są uprawiane (pewnie to i lepiej ). Jedynie latem od kilku znajomych producentów to tak. Teraz wszystko jest praktycznie "śliczne i zagramaniczne"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I czy proporcje prawidłowe... A jakie te proporcje prawidłowe ? Reniu napisz ,bo się można pogubić
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A u nas był dziś sernik na śniadanie, bardzo smaczny bo optymalny. I kakao ze śmietanką. Po południu mielone z łopatki i podgardla z ziemniakiem i kiszonym ogórkiem. A teraz pora na herbatę i może kieliszeczek wina przy niedzieli?
|
|
|
|
|
|
|
|