|
Blackend
|
Ale powiedział dokładnie gdzie rosną, bo może łatwiej byłoby się zdiagnozować?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jak nie powiedział, gdzie dokładnie mają rosnąć te włosy to można się w najgorszym wypadku wyłgać tymi spod pach
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale teraz to wszystko wygolone przecież...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ale to dopiero na wiosnę się goli....
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co zrobić, taka dieta.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jajecznica na boczku wędzonym z maślakami i kurkami.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Znaczy danie sezonowe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jesienna jajecznica... albo jeszcze letnia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Grzybki były wczoraj wyczyszczone, umyte i odgotowane (męża "fucha"), ja je dzisiaj posiekałam i smażyłam na boczku z cebulką. Grzyby "strzelały" na patelni jak szalone... , wyskakiwały na płytę kuchenki. Zmniejszyłam temperaturę, to się trochę uspokoiły... Ale mam nadzieje że to nie jest propozycja śniadaniowa w ramach propagowania DO?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Grzyby wspaniale wyłapują jod z Czarnobyla, więc są godne polecenia...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to prawda że są przysmakiem dzików?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
WRÓCIŁEM Tęskno mi się zrobiło za czasami, w których nie wypadały mi dyski, nie bolała głowa i nie miałem łupieżu pstrego mimo, że moi bracia mieli. Więc wczoraj kupiłem sobie wagę. A dzisiaj na śniadanie zjadłem żółtkownice na masełku i paprykę. Myślałem, że po, tak długim czasie rozłąki, nie zasmakuje, ale jak bardzo się zdziwiłem Troszkę przytyłem ostatnimi czasy. Dobrze będzie zacząć w proporcji 1:3 B:T a po tygodniu zmienić do 1:2 aż waga spadnie a później znów zwiększyć do 1:3 albo 1:4,5 w zależności od wartości biologicznej zjadanego białka?
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Wpadłam na śniadanie, bo dawno mnie tu nie widzieli. Dzisiaj zacierki z 3 żółtek i łyżeczki mąki na szklance śmietanki/mleka + łyżeczka masła. No i tyle, teraz kawa i ... chyba nic więcej. Się zobaczy zresztą.
|
|
|
|
|
|
|
|